Σήμερα είχαμε τη τιμή να αποκαταστήσουμε μια 'βλάβη' στο χρώμα του πίσω φτερού τούτης εδώ της πανέμορφης Grigio Grannito Grand Tourismo S, που βγήκε από το εργοστάσιο πριν λίγες μόνο μέρες...
...όμως έπρεπε να κάνουμε χώρο και για τούτη εδώ τη κούκλα που ήθελε λίγη περιποίηση στο δερματάκι της...
...αλλά μετά έγινε [ως συνήθως] πανικός, καθώς τούτη εδώ η νεαρή κυρία είχε ένα 'έκτακτο περιστατικό' με ένα κακό δέντρο και έπρεπε να μπει επειγόντως στο αναρρωτήριο.
*Να σημειώσω εδώ ότι τη περιποίηση της ///Μ την επιμελήθηκα εγώ προσωπικά.....σιγά μην έχανα την ευκαιρία.
**Επίσης, το marrakesh brown αδικείται στις φωτό. Πρέπει να το μελετήσει κάποιος στον ήλιο και να αναλύσει λίγο τα μέταλλα και τις πέρλες για να εκτιμήσει την ομορφιά του. Από χώρους το Χ1 είναι μια χαρά, καθώς με το κάθισμα οδηγού ρυθμισμένο για το ύψος μου (1.80) κάθομαι και πίσω χωρίς να ακουμπάνε τα γόνατά μου στη πλάτη του μπροστινού. Το πορτ μπαγκάζ επαρκέστατο παρομοίως.
*** Z3M, το τελευταίο ίσως αλήτικο, πορνό ///Μ για ΑΝΤΡΕΣ. Αυστηρά ακατάλληλο για amateur drivers.
Θα ανεβάσω μάλλον αύριο τις υπόλοιπες, τις ............. καλλιτεχνικές μου......υπομονή.