Παιδιά έχετε κάποιες προτάσεις μιας κ το αμάξι δε διαθέτει? Καθώς και σε τι κόστος θα κυμανθει? Ευχαριστώ πολύ!
Παιδιά έχετε κάποιες προτάσεις μιας κ το αμάξι δε διαθέτει? Καθώς και σε τι κόστος θα κυμανθει? Ευχαριστώ πολύ!
Αναλογα τι θα βαλεις φιλε τα after market ξεκινουν απο 35ε και ανεβαινουν τα γνησια ξεφευγουν αναλογα τη θες εσυ να κανεις υπαρχουν επιλογες
Βρες από ebay υπάρχουν πολλές επιλογές.
Μην επιλέξεις ότι πιο φτηνό βρεις, στο για θέματα ποιότητας.
Είχα πάρει τηλέφωνο πριν 1,5+ έτος σε εξουσιοδοτημένο για να πάρω τιμή για Ε90.
Τετρακό πεΝή μου είπανε κ το άφησα.
Πήρα τηλ. και στην Bosch τα οποία ήταν τα μόνο που είχα βρει να μοιάζουν οπτικά με τα γνήσια αλλά δεν ήταν διαθέσιμα για κάποιο λόγο (δεν πολυ θυμάμαι).
Εν κατακλείδι, υπάρχουν πολλές επιλογές σε after market (μέχρι 300 ευρώ είχα βρει) ίσως κ πιο ποιοτικές από τα εργοστασιακά, υπάρχουν φυσικά κ οι μούφες των 30-40-50-60 ευρώ που θα κάνουν ηλεκτρονικά μπερδέματα συχνά - πυκνά.
Επειδή οι περισσότεροι έχουμε κόλλημα με την ΟΕΜ εικόνα του αμαξιού, προτίμησα να μην βάλω τίποτα.
Σε μτχ δεν ψάχτηκα η αλήθεια είναι διότι δεν έχω καμία επαφή με ebay κ τα σχετικά.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Επειδή έχω το dynavin στο 46αρι, έβαλα καμερούλα πινακίδας, πολύ διακριτική και μικρή με 100ε και κάνει τέλεια την δουλειά της. Έγχρωμη φυσικά και με πολύ καλή ανάλυση. Επίσης με τον ίδιο τρόπο έχω και αισθητήρες παρκαρίσματος. Ότι προσφέρουν οι ΟΕΜ, το ίδιο και με το παραπάνω και αυτοί, συλλαμβάνουν εμπόδια μέχρι και 30 μοίρες δεξιά - αριστερά των άκρων του αμαξώματος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 14-11-14 στις 11:03
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
τα γνησια ματια που ειχα ψαξει εγω για την 90 μου πανε 50ε το κομματι δηλαδει 50*8.
Μετα θες κατι βασεις που μπενουν μεσα απο τον προφυλακτηρα μονο γνησιες κανα 10 η μια αρα 10*8. Μετα θες την μοναδα τους κοστος μτχ δεν ξερω και μετα την καλωδιοση που μτχ πολυ δυσκολα να βρεις.
να και η βασει που θες
https://www.ebay.com/itm/Parking-Sen...item566bc67f20
Απο Ebay και είσαι ΟΚ !
Ούτε τρύπες ούτε βάσεις. Αυτοκόλλητο είναι, μπαίνει μέσα απο τον προφυλακτήρα και δεν φαίνεται τίποτα. Το είχα στο 46άρι
https://www.ebay.com/itm/U-301-Parki...item1e904a735c
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
BILL007 (14-11-14), katsaraios (15-11-14)