Εχω ένα Ε46 316i (1893cc)8βάλβιδο.Ελέγχω κάθε 10 ημέρες την στάθμη στο ψυγείο,και πάντα χρειάζεται συμπλήρωμα 100 με 200ml.Eχω βάλει σε πίεση το κύκλωμα του ψυγείου,και δεν έχω αντοπίσει την διαροή.Τα λάδια και τα νερά είναι καθαρά.
Εχω ένα Ε46 316i (1893cc)8βάλβιδο.Ελέγχω κάθε 10 ημέρες την στάθμη στο ψυγείο,και πάντα χρειάζεται συμπλήρωμα 100 με 200ml.Eχω βάλει σε πίεση το κύκλωμα του ψυγείου,και δεν έχω αντοπίσει την διαροή.Τα λάδια και τα νερά είναι καθαρά.
Μαλλον για παγουρι ψυγειου σε κοβω οταν ζεστενεται σου κανει διαστολη και στα χανει απο εκει το εχεις αλλαξει ποτε?
BILL007 (14-02-14), gant (15-02-14), Panos 316T (14-02-14)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Να πας να σου κοιτάξουν τον διακλαδωτήρα.
Ε36 M44Β19
BILL007 (14-02-14)
Μολις απεκτησες 3 διαφορετικες πιθανες αιτιες του προβληματος! Ξεκινα τους ελεγχους λοιπον και δωσε μας feedback!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Tσέκαρε καλά το κύκλωμα (σωληνάκια κλπ) μπορεί να μην είναι πάντα τόσο ξεκάθαρο... Στο Vectra είχαμε το ίδιο πρόβλημα και δεν φαίνονταν πουθενά διαρροή και πηγαίναμε για ψυγείο όμως στο τσακ το πήραμε χαμπάρι κι έχανε από το κολάρο που στέλνει το νερό στο ψυγείο... Ψάξτο λίγο πιο σχολαστικά...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
1. παγούρι
2. διακλαδωτήρας
και έχει ο Θεός...
Το Μ43, όμως, είναι ''ύπουλο'' μοτέρ στο θέμα με τα νερά, οπότε μπορεί να κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω.
Με ενα φακο κοιτα τις κυψελες του ψυγειου σου. Αν εχει πρασινακια σε μερικα σημεια, από κει χανει με ατμοποίηση
BILL007 (14-02-14)
Όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά, άπαξ και αποκλείσεις το θέμα της ατμοποίησης απο το παγούρι η το ψυγείο κοίτα τους διακλαδωτήρες. Στο δικό μου πρώτα τρύπησε ο πάνω και λίγες ημέρες αργότερα και ο κάτω.
Sent from my Stealth mobile