Ψαχνω να βρω κουκουλα εσωτερικου χωρου (υφασμα) για το αμαξι και τιποτα....μιλαω για ελλαδα μερια...
Μηπως ξερει κανεις κατι η εστω καποιον μαστορα που να μου φτιαξει μια?
κάνει παπάδες σε πολύ καλές τιμές κ καλή ποιότητα εργασίας. https://www.zografos.gr/
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Z4 DCT (18-01-11)
Γιαννη χωρις παρεξηγηση το γ........... και ψοφησε ρε φιλε!!!!!!!! πολυ ακραιο σε κλειστο γκαραζ ασε που με την κουκουλα μπορεις ανετοτατα να κανεις ζημια στο αμαξι!!!! βαλε φιλτρα στον χωρο να μπαινει φιλτραρισμενος ο αερας!!!!!!!!
Vasilis (18-01-11)
Με την κουκούλα θα το γδαρεις το αμάξι. Δες εάν έχει η BMW μαμά από φανέλα. Θα το γρατζουνισεις αργά η γρήγορα. Είσαι για ΔΕΣΙΜΟ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vasilis (18-01-11)
Δε μπαινει σκονη μεσα.......απλα μετα απο καμια βδομαδα με το μπες βγες (εγω με τα ποδια)....κανει μια πολυ λεπτη σκονιτσα επανω....με το φως δειχνει αμα το κοιταξεις λοξα......(ψειρας)....μαλλον απο τα ρουχα θα ναι.....
Αμα ειναι βαμβακερη η κουκουλα δε νομιζω να κανει ζημια.....
παρε ενα SWIFFER ρε κερατα...
κ βαλε μια απο τις Ε-περετριες του σπιτιου σου...
να στο γλυφει καθε πρωι.......(ΜΑΚΑΚΑ)!!!!!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Σουιφερ στο αμαξι ρε σαρδαναπαλε??????? εισαι με τα καλα σου........σε λιγο θα μας πεις οτι βγαζεις και την μπλουζα και κυλιεσε με το μαλιαρο (σα αρκουδα) στηθος σου πανω στο αμαξι για να τραβηξεις την σκονη!!!!!!!
Ασε που κολαει και στα λαστιχα η σκονη και καθε βραδυ ειμαι με το vetex βρεγμενο να κανω κυκλους!!!!