ρε παιδια εχω ενα Ε36 4DR 320 κανω μια mini ανακατασκευη και σκευτομουν πως θα ηταν φρονιμο αφου ολο το αυτοκινητο θα ειναι σχεδον καινουργιο να αλαξω και πινακιδες!! ξερει κανεις πως γινεται αυτο και τι εξοδα εχει????
ρε παιδια εχω ενα Ε36 4DR 320 κανω μια mini ανακατασκευη και σκευτομουν πως θα ηταν φρονιμο αφου ολο το αυτοκινητο θα ειναι σχεδον καινουργιο να αλαξω και πινακιδες!! ξερει κανεις πως γινεται αυτο και τι εξοδα εχει????
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
ρε ασε τις πινακιδες, και τραβα παρε δυο σωστες ζαντες, που κοντευει να εκραγει το λαστιχο απο το τραβηγμα
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
Στο υπουργείο συγκοινωνιών που ανήκεις, πας με τις παλιές (με κομμένη στη μέση τη μια από τις δύο) κάνεις αίτηση/υπεύθυνη δήλωση για αλλαγή πινακίδων λόγω φθοράς ή καταστροφής, και με κανα 80αρι αν θυμάμαι καλά (πάνε και 5 χρόνια) σου δίνουν νέες πινακίδες και νέα άδεια κυκλοφορίας.
Προσοχή, για να γίνουν αυτά, η άδεια δεν πρέπει να έχει παρακράτηση κυριότητας.
///M Arios (30-09-10), beliris (30-09-10)
30 ευρω ειναι παιδια το εκανα περυσι...
///M Arios (30-09-10), beliris (30-09-10), Vasilis (30-09-10)
Εγώ που έχασα μια φορά στ μηχανή μου το 2006 κ έβγαλα καινούρια 30 ευρώ ήταν πιστεύω το ίδιο ισχύ κ για αυτοκ.Απλά έπρεπε να το δηλώσω κ στην αστυνομία κ να περιμένω 10 μέρες μήπως βρεθεί.
beliris (30-09-10)
Δεν είναι ανάγκη να τις καταστρέψεις φίλε ή να δηλώσεις απώλεια στην αστυνομία αν είναι παλαιού τύπου οι πινακίδες (Τσάμπα θα ταλαιπωρηθείς) και θες τις καινούργιες ευρωπαικές με το GR.
Kανονικά όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε με καινούργιες ευρωπαικού τύπου,αλλα ποιός έχει λεφτά για πέταμα...
Vasilis (30-09-10)
BILL007 (30-09-10)