Εχω 2 ερωτησεις βρε παιδια.Οταν κινουμε,γρηγορα με το economy mode,απο τα 160 στα 180 ειναι σαν να πυροβολει μονο του,ξαφνικα.Λες και το μαστιγωνω να τρεξει.Εσεις το εχετε παρατηρησει;
Δευτερη ειναι ποση διαφορα εχει δει ο καθενας στα αναλογα modes.
Για παραδειγμα εγω στο economy δεν νιωθω το γκαζι καν,και καταναλωση παιζει να γραφει 4-4.5
Στο σπορ μου εχει φαει την ψυχη.Ευτηχως το εχω και για οταν κατεβαινω Αθηνα ή Θεσσαλονικη για να μην στεναχωριεμαι για το πετρελαιο που καιει.
Στο comfort δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απο το οικονομικο αλλα νιωθω το αμαξι πιο χαλαρο.Δλδ νιωθω αν ειμαι σε μια ανηφορα συγκεκριμενη δεν χρειαζεται να κατεβασω ταχυτητα.
Επισης εχω παρατηρησει οτι το οικονομικο δεν ειναι παντα σωστο στις αλλαγες που δειχνει.
πχ ακολουθει μετα απο ευθεια μεγαλη ανηφορα σου δινει να ανεβασεις ταχυτητα για να καιει λιγοτερο,αλλα αν ανεβασω επειδη εχει στροφη και συνεχιζεις να ανεβαινεις παιζει να σου σβησει στην μεση..
Οποτε μετα απο 10.000 χλμ και απειρα λιτρα καμμενα εχω φτασει στο πιο σωστο ''οικονομικα μιλωντας''ειναι να βαζω το comfort γιατι την ανεβαινει χαλαρα ή να μην κανω αλλαγη και να μενω στην ταχυτητα που εχω.Εχοντας κανει τουλαχιστον 50 μετρησεις το αποτελεσμα ηταν διαφορα 0.8 λιτρα υπερ του comfort.
Εσεις τι εχετε δει;Πως σας εχει φανει μεχρι τωρα;