Ψηφίστε τη καλύτερη 3άρα για την εποχή της. Μην πάρετε υπόψη τα Μ γιατί αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο.
Ψηφίστε τη καλύτερη 3άρα για την εποχή της. Μην πάρετε υπόψη τα Μ γιατί αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο.
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Ε36 γιατί όλα τα άλλα έμοιαζαν με οδοντόβουρτσες όταν βγήκε
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
E92 γιατί πήγε αντίθετα στο ρεύμα των υπερβολικών καμπυλών και ωοειδών σχημάτων και ξεχωρίζει ευχάριστα. Παραδέχομαι βέβαια ότι η άποψή μου είναι υποκειμενική αλλά αν ήταν να επιλέξω ξανά, το Ε92 θα επέλεγα. Επίσης πολύ καλό και το f/l Ε90
Το Ε30 ψήφισα εγώ μιας και θεωρώ ότι ήταν σε μια εποχή όπου ξεκίνησαν να μπαίνουν τα ηλεκτρικά όλο και περισσότερο στη ζωή των αυτοκινήτων δίδοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για το μάτι εκείνης της εποχής.
αν και κατοχος 36 ψηφησα την 46.
Η Ε46 ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη της.
Ακομα και τωρα εν ετη 2010 ενα αυτοκινητο γεματης 5 ετοιας φανταζει "καινουριο".
Αν δουμε αντιπαλους της θα παρατηρησουμε εξωτερικη και εσωτερικη σχεδιαση πολυ κατωτερη με αλλης ποιοτητας υλικα.
Πολυ καλο, πολυ πετυχημενο μοντελο, με πολλες πολησεις, πολλους οπαδους-υποστηριχτες και ακομα περισσοτερους βελτιοτες της.
Τα μειον που μπορω να της δωσω ειναι ελαχιστα.Ενα εκ των συμαντικοτερων θα μπορουσα να πω πως ειναι τα ηλεκρικα της.Και αυτο μονο για καποιον που θελει να πειραματιστει με αυτα.
Εγω παλι θα ελεγα πως το καθενα για την εποχη του ηταν απαιχτο..Γιατι,αμφισβητει κανεις οτι στα τελη του '70 οταν βγηκε το Ε21 υπηρχε κανενα αυτοκινητο που μπορουσε να κατσει διπλα του?Θυμαστε τα Μιραφιορι?Τα αουντι 80 της εποχης?Μη μιλησω για γιαπονεζικα η για τα σιροκο..Κανενα δεν ειχε την ποιοτητα εκεινης της τετραγωνης μεν,πανεμορφης δε μπε-εμ-βε..Ηταν ενα παραδειγμα..Και τα 30αρια,36αρια,46αρια αρκετα καλα..Αλλα σε εκεινη την εποχη πιστευω που οι αυτοκινητοβιομηχανιες δεν ηταν τοσο μπροστα,η Ε21 δεν ειχε αντιπαλο..Δε θα την ξεχασω ποτε..Κι ας εχω Ε46..Την αγαπω εξισου..
joseph (30-08-11)
E30....απο κει και πέρα ολοι αρχισαν να το μιμούνται....απλα ο ηγέτης!!!!
το αμάξι που αποτραβήχτικε απότομα απο όλα τα άλλα....
έκανε την καλύτερη εκίνηση στην κατασκευή αυτοκινήτων...
46 ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!
Αν και κάτοχος αυτή τι στιγμή της e36 και πρώην της e30 θα ψηφίσω e30 γιατί πιστεύω ότι για την εποχή της ήταν πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα και σε σχεδιασμό και σε ποιότητα.
E46 και μετά Ε36. Πανέμορφα αυτοκίνητα και τα δύο και πολύ μπορστά από την εποχή τους.
Ψήφισα πρώτη την Ε46, γιατί πέρα από εμφάνιση είχε και φοβερό εξοπλισμό (προαιρετικό) που συναντάται σε αυτοκίνητα του σήμερα και μάλιστα σε πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και εμφανισιακά δεν υστερεί σε τίποτα από την τωρινή 3άρα και ίσως πιθανόν και από την επόμενη. Και η Ε36 παραμένει πάντα κομψή, αλλά η Ε46 πραγματικά είναι το κάτι άλλο!
Όλες οι 3άρες πάντως έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και αναμφίβολα αποτελούν τα πιο αντιπροσωπευτικά αυτοκίνητα της BMW...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong