Άραγε πόσες φορές θα είχε τρακάρει χωρίς τα ηλεκτρονικά ??
Άραγε πόσες φορές θα είχε τρακάρει χωρίς τα ηλεκτρονικά ??
Μαλλον δε ξερει να οδηγαει και τοσο καλα ο Γερμανος φιλος μας.(οχι οτι θα το πηγαινα καλυτερα σα θεατης αναφερομαι).Το ιδιο του λενε και οι φιλοι του...
H επαφη με πιστα παντα ειναι δυσκολη ποσο μαλλον το Nurburgring..
Θυμαιμαι οταν μπηκα πρωτη φορα σε πιστα με καρτ..τα ειχα δει ολα!
Εγώ βλέπω τα εξής:
α) ο οδηγός είναι ποοολύ νεαρός
β) δεν ξέρει να κρατάει ούτε το τιμόνι
γ) δεν ξέρει πότε να κατεβάσει ταχύτητα
δ) δεν έχει ιδέα από σωστές γραμμές στη πίστα
Δε μιλάμε βέβαια για έλεγχο πλαγιολίσθησης ακόμα και με τα ηλεκτρονικά στο ΟΝ.
Δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση, αν είναι το ίδιο κουλάδι που προκάλεσε αυτό το ατύχημα.
Σίγουρα είναι πιο ασφαλές να δοκιμάζεις τα όρια ενός αυτοκινήτου σε πίστα, αυτός όμως πρέπει να κάνει μερικά εντατικά στις βασικές αρχές οδήγησης, πριν καν κάτσει στη θέση οδήγησης ενός τόσο δυνατού πισωκίνητου.
Καλά έχω λιώσει, μιλάμε οτι ο τύπος είναι εντελώς for the festivals(για τα πανηγύρια).....
Οχι οτι όλοι πρεπει να ξέρουν να οδηγούν, αλλά οσοι είναι παντελώς ασχετοι, ας μην πάνε να μάθουνε μόνοι τους με Μ3!!!!!!!! Είναι κρίμα και για το αμαξί να πάει άκλαυτο επειδή κάποιος έχει λεφτά. Ελπίζω να μην το βγάζει στον δρόμο.... χωρις τα ηλεκτρονικά δεν είχε ελπίδα να την βγάλει καθαρή....
Ο πρώτος άνθρωπος που έκαψε αντι για μοτερ, τα ηλεκτρονικα χαχαα
Τίποτα Γερμανοι αντίπαλοι θα το ανέβασαν το βίντεο για δυσφήμιση!
Eγω απορω δεν εχει παιξει ποτε gran tourismo στο playstation!
H oδηγηση του οντως ειναι κακη!
Πολλες μουρες ρε γμτ δεν ξερει ποτε να κατεβαζει και ποτε να κραταει στροφες στο μοτερ?? Συνεχεια εκτος γραμμης ( γραμμης λεμε τωρα ) και με λιγο πλαγιολισθηση τα χανει δεν ειδα ουτε ενα σωστο αναποδο μαλλον δεν το περιμενε ουτε ο ιδιος να του φυγει τι να πω...
Κριμα τα αλογα...κριμα
καθε στροφη και μια ιστορια!!!
alexk (04-12-10)
scania124 (04-12-10)