And the dream comes true...!!Αυτην την ατακα θα λεω ευτυχισμενος σε λιγο καιρο, μιας και ξεκιναω το project μου, για να κανω το 318Ci μου πιστο αντιγραφο μιας Μ3 Ε46 εξωτερικα.
Εχοντας μαζεψει καποια λεφτα:
1)Ψαχνω ηδη να βρω μεταχειρισμενα ανταλλακτικα,πχ απο τρακαρισμενα Μ3 θα παρω τα αντιστοιχα καλα κομματια..
2)Οσα δεν βρεθουν, θα αγοραστουν απο Αμερικη.
3)Μολις βρεθουν ολα, θα μπει το αμαξι μεσα για να κουμπωθουν φτερα,προφυλακτηρες,καπω κτλ.
Με λιγα λογια θελω:
1) 2 Φτερα μπροστινα Μ3
2) 2 πισω φτερα Μ3(εχω ερωτηση πανω σαυτο)
3) 1 μπροστινο προφυλακτηρα Μ3 Csl (δεν νομιζω να βρω γνησιο, αλλα θα ειναι πιστο αντιγραφο του γνησιου)
4) 1 πισω προφυλακτηρα Μ3
5) 2 πλαινα Μ3
6) 1 πισω καπω Μ3 τυπου Csl
7) πισω πατωμα Μ3 (καταργηση ρεζερβας,για την εξατμιση)
Και τελος τα ακρα του Μ3.
(δεν νομιζω να ξεχασα κατι αλλο.)
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1)Θελω να ρωτησω για τα πισω φτερα, αν υπαρχουν προσθηκες που μπαινουν για το φουσκωμα,γιατι δεν θελω να κοβω κολωνες και τετοια για να βαλω τα γνησια πισω φτερα. Για παραδειγμα θυμαμαι ο mormon στο thread του ειχε μια φωτο που εδειχνε να ειχε βαλει μονο το επιπλεον φουσκωμα και οχι ολο το φτερο(συγχωρεστε με αν το διατυπωνω λαθος)
2)Θα ηθελα καποια παιδια που εχουν κανει αυτη τη μετατροπη , να μου πουν τι να προσεξω σαυτα που προκειται να κανω.
3)Στα ανταλλακτικα που ψαχνω τωρα, που οπως σας ειπα θα ειναι μεταχειρισμενα, θα ηθελα οποιος εχει πληροφοριες πχ, για κανα καπω, για κανα πλαινο κτλ, να μου στειλει ενα πμ.
Ολες οι αποψεις ειναι δεκτες εκτος απο αυτες του τυπου:
'πουλα το να παρεις γνησιο',
'αστο οπως ειναι',
'μ@λ@κια θα κανεις' κτλ
Το αυτοκινητο το εχω παντρευτει,και δεν σκοπευω να το πουλησω ποτε.Ουτε μοτερ για την ωρα δεν σκοπευω να αλλαξω.Το ξερω βεβαια, οτι ειναι ξενερα να εχω ενα αυτοκινητο Μ3 look( με φουσκωματα κτλ ),και να με κινει ενα μοτερ που 'σερνεται',αλλα το αυτοκινητο θα μεινει 318.
Το thread το εγραψα μονο για να μου πουν ,καποια ατομα ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ή εχουν κανει αυτη τη μετατροπη,την γνωμη τους.
Σας ευχαριστω εκ των υστερων!
Υ.Σ. Μη βαρατε μονο!