μπειτε σε κανενα gtplanet να φορτωσετε τις Σερρες στις πιστες !!
και διαφορες αλλες επισης που εχουνε φτιαξει με το νεο track path editor κολπο με android.
μπειτε σε κανενα gtplanet να φορτωσετε τις Σερρες στις πιστες !!
και διαφορες αλλες επισης που εχουνε φτιαξει με το νεο track path editor κολπο με android.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Το έχουμε κάνει ήδη! Χαχαχαχαχα
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
nikos1400 (12-10-15)
Νταξ. Τα νεύρα μου έχουν σπάσει. Το έχω κάνει απεγκατάσταση 3 φορές και μου βγάζει συνέχεια σφάλμα στην ενημέρωση.
Τι να φταίει άραγε?
Το παιχνίδι τρέχει κανονικά αν δεν συνδεθώ, αλλά μόλις συνδεθώ και πάω να του κάνω ενημέρωση απο καποιο σημείο και μετα μου βγάζει error.
Αυτο το πρόβλημα το είχε εξαρχής.μουσιαστικα δεν το έχω παίξει ποτέ online.
sympether with chiefτης
όποιος έχει πρόβλημα στις ενημερώσεις του GT να ξέρετε πως το είχα ψάξει κ είναι παγκόσμιο το πρόβλημα. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να κάνετε τα updates 1-1 τη φορά. Δηλαδή download ----> cancel το 2ο update και μετά μπαίνετε μέσα στο παιχνίδι κ το κάνει install. Το ξέρω είναι πάρα πολύ ώρα αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα μετά.
BILL007 (12-10-15)
den mou exigite kai mena vre paidia apla kai laika pos mporoume na katebasoume tis serres kai alles pistes pou exoun ftiaxei alloi, emena pantos to app (gt6 track path editor )den katebainei sto kinito mou mia kai mou leei oti den einai symvato me to kinito mou ( samsung s5).
parakalo gia ta fota sas
live free and drive hard
loipon exo katevasei kai go telika tis seres filoi mou , ama kataferoume pote na mpoume na trexoume mazi online tha elege poly
live free and drive hard
Εγω δεν ειχα ποτέ θεμα (χτυπα ξυλο) με τα updates του gt6.
Προχθες που επαιξα λιγο μου πεταγε κατι για online error 2.0-κατι τετοιο δε θυμαμαι. ΕΙΧΑ προσβαση ομως online και επαιζα κανονικα τις εξτρα πιστες και τα online challenges.
Για τις πιστες συνδεεστε (οταν εχετε κανει την τελευταια ενημερωση στο gt6) στο track path editor στο παιχνιδι μεσα και τις φορτωνετε απο το android app. ΕΑΝ δεν εχετε το αππλικεσιο οπως εγω, μιας και σε android 4.2.2 τηλεφωνο με 5' οθονη ΔΕΝ μπαινει, σε φτηνιαρικο ταμπλετακι 8' επισης ΔΕ μπαινει, μπαινετε απο το πισι στο λογαριασμο σας στο psn (Και γω απο θαυμα θυμηθηκα κωδικους, δεν το εχω ξαναχρησιμοιησει απο το πισι), και κατεβαζετε απο καπου (πχ. gtplanet.com) τις πιστες και "φορτωνονται" στο λογαριασμο σας. Οταν ξανασυνδεθειτε με το ps3 στο παιχνιδι, ειναι εκει, στο free run στο γκαραζ.
Οπως ειπε ο Γιωργος, οι χρονοι ειναι μαλλον αρκετα αισιοδοξοι στο παιχνιδι.
Απο ακριβεια στη λεπτομερεια της πιστας θα μας πειτε οσοι εχετε μπει στις πραγματικες Σερρες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 12-10-15 στις 00:33
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
pilot (12-10-15)
Η πίστα σαν πίστα είναι αρκετά ακριβείς..ο περιβάλλον χώρος όχι και είναι λογικό..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.