Αρχικό μήνυμα απο
dreamer
πηγα σε εξιδικευμενα 2 και αντιπροσωπεια ξανα και ακρη δεν εβγαλα. η καταναλωση. ειναι οκ,επεσε,λαμπακια δενε χω ,τα μπουζι δνε ειναι.τι ειναι?
τα συπτωματα.2 μερες αφου παρελαβα το αυτοκινητο με τα καινουρια μπεκ.το πρωι κρυο παιρνει με την μια.κανω 8-10 χιλομετρα διαδρομη.το αφηνω και παω. π.χ για ψωνια για μισηωρα περιπου.γτρναω στο αμαξι ,παω να μιζαρω και η' παιρνει μετα απο 6'' μιζαρισμα ειτε με την δευτερη.αυτο το θεμα εχω.καθε πρωι ομως που φευγω με την μια.μετα παλι με παιδευει,οχι παντα ,εχω παρατηρησει οταν ειναι λιγοτερο απο μιση ωρα μπορει να παρει με την μια,αλλα μπορει.
επισης επειδη εχω παντα απενεργοποιημενο το σταρτ-στοπ ,ειπα να το ενεργοποιησω να δω αν θα παρει με την μια.και παιρνει δεν καταλβαινει τιποτα.αρα μονο οταν εχει κανει μικρη διαδρομη κρυωσει και μετα μιση ωρα δεν παιρνει.μονο τοτε.μυστηριο.
γυρισα με αυτο το συπτωμα εδω και 2 μηνες σε 4 συνεργεια και δεν βρηκαν τιποτα,ουτε κατεγραψε τιποτα. 2 εξειδικευμενα-ενα γενικο και 1 αντιπροσωπεια. και ρωτησα και στην αλλη αντιπροσωπεια ,της οποιας ο συμβουλος μου ειπε οτι υπαρχει ενα 3αρι που εχει τα ιδια συπτωματα και το ψαχνουν 3 χρονια!
οι πιθανες αιτιες που ειπαν οι 2 απο τους 3 ειναι αισθητηρας μεσα στο ρεζερβουαρ,φιλτρο βενζινης και μετα αντλια υψηλης.
και εγω ρωταω πονηρα και ξαστερα.πριν παω αντιπροσωπεια να αλλαξω δωρεαν μπεκ,δεν ειχα τιποτα .αλλαζω τα μπεκ δωρεαν και μετα εχω ολο συπτωσεις προβληματα.και δεν ειναι η πρωτη φορα
δικο σας