Αντι να εχεις ενα 850 πενα να το ζηλευουν ολοι, το εχεις κανει χειροτερο και απο κακοφτιαγμενο εμφανισιακα punto gt στο ΣΕΦ ρε καγκουρα Γιωργο
Αντι να εχεις ενα 850 πενα να το ζηλευουν ολοι, το εχεις κανει χειροτερο και απο κακοφτιαγμενο εμφανισιακα punto gt στο ΣΕΦ ρε καγκουρα Γιωργο
καλησπερες στην παρεα !!!!! επιτελους εμπαξα το μπλοκε διαφορικο βηματος 3.38 που τοσο με πεδεψε και περιμενα !!! εντυπωσεις ?? μεχρι τωρα τις λιγες που εχω παρα πολυ ωραια αισθηση... ανελαβε να το βρει και το επιμεληθηκε ο χρηστος ο καζακος με την αψογη δουλεια και κατανοηση για την στραβη που εγινε... μπραβο χρησταρα !!!!!!!
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Bazil Van Sinner (20-03-13), BILL007 (22-03-13), gant (20-03-13), giannis_compact (20-03-13), Kostas_1 (20-03-13), Leonidas_E39 (20-03-13), Nick bmwlover (20-03-13), nikos valvetronic (21-03-13), nikos1400 (20-03-13), Panos 316T (20-03-13), pilot (20-03-13), Vassilis ///M (20-03-13), zaharias (20-03-13)
Τι μοτερ εχεις?
Τι διαφορες ειδες με πριν?
1895cc Μ44 φοραει το αυτοκινητο.. οσο για τις διαφορες δεν μπορω να σου πω και παρα πολλα γιατι δεν το κυκλοφορισα και πολυ επειδη δεν ειχα χρονο, αλλα απο το λιγο που μ@λ@κιστικα το αμαξι ειναι αρκετα πιο ελεγχομενο και πλεον θα μπορω να παιζω πολυ καλητερα με τα λιγα αλογακια μου !!
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
andreas_R (20-03-13)
μα η κορνα εκει ηταν και η,,μανισια απλως την αλλαξα με μια καλυτερου ηχου αριστερα και οι 2 μαζι στην δεξια γραμμη 3 συνολικα ενταξει απο θεμα αεροδυναμικης δεν παιζη κατι διοτι ηδη βρισκονται μεσα στον Αεραγωγο ,,,
τωρα την κεραια την βαση της δεν την εβαλα εγω στο πισω κρυσταλο ηταν ,,,μανισια απλως ξεβιδωσα την παλια και βιδωσα την καινουργια με την διαφορα (οι Πονηροι της εμ μπ εμ βε) εκαναν ενα πασο 6 χιλιοστα ενα τεταρτο παρα κατι ισα- ισα για να μην ταιριαζη αλλο και να εισαι Υποχρεομενος να παραγγηλεις τη δικια τους αλλα,,,,,,τυλιξα την αλλη με κολλητικη χαρτοταινια να μην γρατσουνιστη και με το χερι και την βοηθεια ενος καβουρα κλειδιου το εξαρι πασο της R Antena αφομοιοθηκε με το πασο του μπεμβεδισιου αξονα που βιδωθηκε και σφηνωσε καλα μεσα,,,οποτε το καλωδιο με την βαση εξω δεν το'βαλα, ηταν εξ 'αρχης.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 850CSI : 20-03-13 στις 20:46
Επειδη δεν το καταλαβες θα στο ξαναπω Το αμαξι σου ετσι οπως το εχεις κανει ειναι για τον ///μ-π@@τσο, βγαλε τις μπουρδες να ξαναγινει αμαξι αλλιως βαλε και πεταλια Racing απο τα Praktiker
Παλι καλα που δεν εισαι γιατρος Γιωργαρα, σε ιατρικο ανακοινωθεν θα ποναγαν τα ματια πολλωνκαι την βοηθεια ενος καβουρα κλειδιου το εξαρι πασο της R Antena αφομοιοθηκε με το πασο του μπεμβεδισιου αξονα που βιδωθηκε και σφηνωσε καλα μεσα,,,
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 21-03-13 στις 08:01
Bazil Van Sinner (22-03-13), BILL007 (22-03-13), Leonidas_E39 (21-03-13), nikos1400 (21-03-13), Ptboul (21-03-13), Tsik.D. (21-03-13), zaharias (21-03-13)
φανη εκει που ειχε ο κατασκευαστης την κορνα εκει ακριβως αλλαξα την παλια με μια καινουργια καλυτερου ηχου αυτο ειναι καγκουρια?
και δεξια εχει υποδοχη για δευτερη κορνα μανισια με δευτερη μανισια δικια του καλωδιωση γραμμη απο πανω δηλαδη αν το αμαξι ηταν χωρις κορνες θα'ταν ο.κ. και τωρα ειναι καγκουρια?
και αν ηταν το βιδακι της κεραιας γυμνο χωρις κεραια θα ταν καλυτερο με κεραια ξεβιδωτη παρα τωρα που εχει!
ειπαμε δεν εχω απλα π.χ. ενα μ3 η ζ3 που κυκλοφορουν ισαμε να φαν κι'κοτες αλα εχω 850 σι ες αιη ενα και μοναδικο που υπαρχη και ειναι μανισιο το εγγυουμαι