εγώ πιτσιρικάς είχα μια αγάπη προς τα τουρμπάκια...
1 renault 5 turbo.το πρώτο μου αμάξι που οδηγούσα πρίν κάν βγάλω δίπλωμα περίπου στα 17.
με το αμαξάκι αυτό θυμάμαι ακόμα τα swift gti που πατούσα έξω απο τα θερινά κλάμπ της
θεσσαλονίκης(ωραία χρόνια τότε). κρίμα που με το αυτοκινητάκι αυτό είχα το μεγαλύτερο
ατύχημα της ζωής μου και πετάχτηκε για παλιοσίδερα. ευτυχώς που είμαι όρθιος όμως.
2 fiat uno turbo i.e . τα ψωμιά του ήταν λίγα μιάς και μέσα σε ενάμησι χρόνο το αμάξι παρέδωσε πνέυμα και πετάχτηκε και αυτό.
3 punto gt 2. το συγκεκριμένο έφαγε πολά φράγκα μιάς και ήταν ένα απο τα 2-3 πιο γρήγορα εκείνη την εποχή. φούλ abarth, με αναρτήσεις αζώτου, μπρέμπο τετραπίστονα
μπρός πίσω. και τώρα τα καλά. το αμάξι μετά απο 2 χρόνια πετάχτηκε το μαμά μοτέρ και
μπήκε ένα lancia delta 1.6 turbo. το αμάξι με χαμηλή πίεση στα 1.6 δούλευε στα 230ps
και με την μεγάλη πίεση 2.2 στα 320. βέβαια είχε κάποια θεματάκια τα καλοκαίρια, αλλά
πραγματικά απίστευτες στιγμές. το αμάξι πουλήθηκε όπως ήταν και έσπασε στα χέρια του
επόμενου μέσα σε 4 μήνες.
4 bmw 316 compakt. εδώ είπαμε να ηρεμήσουμε λίγο μέχρι που το μοτεράκι κόλησε σε ένα
ταξίδι απο αθήνα προς θεσσαλονίκη μιάς και απο το τέλος του μαλιακού μέχρι το βόλο το κοντέρ δεν έγραψε κάτω απο 200. ευθύς πετάχτηκε ένα μοτέρ 325 με τα 192 άλογα στο
οποίο έγινε και απόπειρα για να τουρμπστεί, αλλά τελικά μετά απο κάνα μήνα το αμάξι
ξαναδέθηκε και το πείρα πίσω. το συγκεκριμένο αμάξι πουλήθηκε πρίν κάνα μήνα περίπου σε τιμή ΞΕΦΤΙΛΑ.
5 bmw m3 e46. η μεγαλύτερη μου αγάπη μέχρι σήμερα, που με έκανε να καταλάβω τι εστί
bmw. ευτυχησμένος κάτοχος λοιπόν εδώ και τέσσερα χρόνια και ακόμα νιώθω σαν να το
πείρα χθές!!!
6 seat ibiza 1200. αγοράστηκε την περασμένη εβδομάδα και το έχω λατρέψει. η κατανάλωση του με έχει τρελάνει και πάνω απ'όλα με βοηθάει στο να ευχαριστιέμαι το Μ3
καλύτερα...