Παιδια...να τα χαλαρωσουμε λιγο το πραγμα....με τον γραπτο λογο γινονται μεγαλες παρεξηγησεις που αν αυτα τα λεγαμε μεταξυ μας εν μεσω μπυρας και κοψιδιου...θα γελουσαμε κι ολας.....ΚΡΙΜΑ ειναι......
Ειμαι απο αυτους που ολο βριζω.....γενικα....αλλα τους πολιτικους, το να το κανουμε και μεταξυ μας ειναι μεγαλη ΜΑΛΑΚΕΙΑ.....
Ελατε στην θεση του ταξιτζη (εμεις οι πελατες) και οι ταξιτζηδες (στην θεση του πολιτη).....
Και γω ειμαι πολυ υπερ στο να απελευθερωθει το επαγγελμα, και καθετος στο να μην εχουν καμια τετοια αξια οι αδειες....αλα με τον να τα χωσω στον ταριφα , δεν θα βγαλω τιποτα, θα επρεπε να πιασει ο ιδιος ο ταξιτζης τον αρχησυνδυκαΛΉΣΤΗ του και να τον πλακωσει στα χαστουκια που τοσα χρονιατον γεμιζε υποσχεσεις για κατι που γνωριζε απο την αρχη οτι θα καταληξει ετσι.....μετα να πιασει και τον Ρεππ@ και να τον εξαφανισει απο την πολιτικη που απλα ηθελε να το παιξει ΡΟΜΠΕΝ.....
Οχι οτι ο αλλος που ηρθε το κανει καλα, αλλα επιτελους καποιο επαγγελμα παει να το ανοιξει και οχι να το μισοανοιξει....., οπως τους δικαιορους, κ.α
Γενικα επαγγελμα που εχει στανταρ ελαχιστη αμοιβη για καποια υπηρεσια του πρεπει να σταματησει να το κανει.....
Τωρα γιατι για να πω ολα αυτα θα πρεπει να βρισω εστω και εμμεσα η αμεσα καποιον??, για να δειξω οτι εχω περισοτερο δικιο απο αυτον? δεν νομιζω οτι εδω μεσα εχει κανενας αναγκη να δειξει οτι την εχει ''μεγαλυτερη'' απο καποιον αλλον....γιατι ρε ΠΑΠΑΡΕΣ (ναι εβρισα!!!!!) ολους μας την εχουν ''κοψει'' και οποιος δεν το εχει καταλαβει ακομα απλα δεν μπορει να την δει, ειτε λογο κοιλιας ειτε λογο περηφανιας....