Σελίδα 9 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 248

Θέμα: Υγραεριοκινηση-LP

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΜΙΧΑΛΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    η τιμη του αεριου ειναι κλειδωμενη για 3 χρονια ακομα λενε!!βεβαια ακουω πολλα σπασμενα μοτερ λογω μη καλης λιπανσης του αεριου οπως η βενζινη!!!
    δηλαδη ,ακριβως στην περιοδο που θα κανει αποσβεση ,...ενα μεσο ιχ...θα φτασει το αεριο..την τιμη της βενζινης!!! τζαμπα τα εξοδα και η ταλαιπωρια δηλαδη....

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη ,ακριβως στην περιοδο που θα κανει αποσβεση ,...ενα μεσο ιχ...θα φτασει το αεριο..την τιμη της βενζινης!!! τζαμπα τα εξοδα και η ταλαιπωρια δηλαδη....
    ναι αλλα ποσο θα εχει παει η βενζινη τοτε οεο??

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

3. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

m-power_01 (17-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

ρε παιδες ψηνομαι να την κανω την μετατροπουλα,απλα ειναι ολα οντως θετικα???

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=161375&cid=12

Το SUBARU Forester πωλειται και με κιτ υγραεριου !!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ καλο νεο αυτο!

υγραεριο με εγγυηση αντιπροσωπειας και ενα πολυ ικανο 4χ4...
    πολυ ενδιαφερον συνδυασμος!
    Να τονισω μιας και το ξερω απο πρωτο χερι...οτι ειναι πατεντα της εδω αντιπροσωπειας! Πω ηταν το 1.6s ετσι και αυτο! Γνωριζουμε μηπως ποια ήταν η αντιμετωπιση βλαβων της αντιπροσωπειας απο τις δικες τους βελτιωσεις?
    Θα ηταν ενα καλο παραδειγμα για το τι αντιμετωπιση θα βρει καποιος μελλοντικος καταναλωτης.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΜΙΧΑΛΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    η τιμη του αεριου ειναι κλειδωμενη για 3 χρονια ακομα λενε!!βεβαια ακουω πολλα σπασμενα μοτερ λογω μη καλης λιπανσης του αεριου οπως η βενζινη!!!
    αυτο θα ελεγα δεν ειναι απαραιτητα προβλημα της πατεντας γενικοτερα...αλλα ποιος την κανει την πατεντα! Δεν θα μπω παλι στην διαδικασια να κραξω ποιοι ειναι οι εγκαταστατες μας... Αλλα στην Ιταλια τοσα χρονια δεν ειχαν προβληματα, στην γερμανια , στην Αγγλια...για να μην πω στην κινα! Ακομα βεβαια και στην Αθηνα πετυχα mazda 6 που την πρωτη του ζημια την εβγαλε στα 480.000χλμ και οταν το ειδα ειχε 680.000

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIWRGOSPR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το καλο ...και ψαξου αρκετα πριν

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIWRGOSPR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να την κάνεις! Ψάξου όμως για "μάστορα"... Δες κάποια δουλειά του και αν μπορείς να οδηγήσεις και κάποια απο αυτά που εχει κάνει την εγκατάσταση αυτός ακόμη καλύτερα. Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται σα σαλιγκάρια μετά από βροχή οι "εγκαταστάτες" για LPG. Έχει γεμίσει ο τόπος.....
    Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω πεισθεί να προχωρήσω σε εγκατάσταση kit LPG στο MB GLK μου όπου ακόμα και στο ταξίδι δεν έχω κατανάλωση κάτω απο 10,5 lt/100km (4Χ4 3500cc...).
    Η φιάλη θα μπεί εκεί που τώρα είναι ο τροχός ανάγκης (όχι κανονική ρεζέρβα) μιας και το αμάξι έχει και kit με κομπρεσεράκι και κάτι χημικά για φούσκωμα του σκσμένου/ξεφούσκωτου ελαστικού.

Και η αυτονομία θα μεγαλώσει αλλά και οικονομικότερα θα πηγαίνω (ειδικά μέσα στην πόλη).

Μόλις το εγκαταστήσω και κάνω κάποια μεικτά χιλιόμετρα θα σας παραθέσω τις εμπειρίες μου.

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αλήθεια LPG σε κομπρεσαρισμένο 3-λιτρο Μ54 με kit μεθανόλης (εγώ δεν έχω) "παίζει" ?
    Με κίτ νίτρου ?

Για πάμε...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω πεισθεί να προχωρήσω σε εγκατάσταση kit LPG στο MB GLK μου όπου ακόμα και στο ταξίδι δεν έχω κατανάλωση κάτω απο 10,5 lt/100km (4Χ4 3500cc...).
    Η φιάλη θα μπεί εκεί που τώρα είναι ο τροχός ανάγκης (όχι κανονική ρεζέρβα) μιας και το αμάξι έχει και kit με κομπρεσεράκι και κάτι χημικά για φούσκωμα του σκσμένου/ξεφούσκωτου ελαστικού.

Και η αυτονομία θα μεγαλώσει αλλά και οικονομικότερα θα πηγαίνω (ειδικά μέσα στην πόλη).

Μόλις το εγκαταστήσω και κάνω κάποια μεικτά χιλιόμετρα θα σας παραθέσω τις εμπειρίες μου.
    Βαγγελη πες μας τιμη και χαρακτηριστικα του κιτ !!!

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Προεπιλογή

Αλήθεια LPG σε κομπρεσαρισμένο 3-λιτρο Μ54 με kit μεθανόλης (εγώ δεν έχω) "παίζει" ?
    Με κίτ νίτρου ?

Για πάμε...
    Βαγγελη ο συνδιασμος θερμογονου δυναμης και αναλογιας λ στο lpg μας δινει λιγοτερα kj ενεργειας.τι θελω να πω με αυτο...οτι το lpg το βαζεις για οικονομια, οχι για επιδοσεις. Εξαλλου αφου δεν σου καταργει την βενζινη, μπορεις να δουλευεις ζουμια επιλεκτικα και μονο με αυτη τις στιγμες που εχει νοημα, ενω τον υπολοιπο καιρο θα δουλευεις οικονομικοτερα.

11. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

spar@ (18-10-10)

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με κίτ νίτρου ?

Για πάμε...

τα lpg κιτ πλεον ειναι ιδια με τα methano εκτοσ απο καποιες βαλβιδες..δηλαδη ευκολα κανεις μετατροπη απο lpg σε methano η και το αναποδο. τωρα το θεμα με τον αν μπαινει εξαρταται απο τα αλογα και οχι απο το αν εχεις τουρμπο η κομπρεσσορα...και τουρμπινα απο πυραυλο να βαλεις αυτο θα δουλεψει!

Σελίδα 9 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP