Και εμενα δυο φορες εκοψε την αναβαθμιση
Και εμενα δυο φορες εκοψε την αναβαθμιση
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Ο ηχος του S1 ελεϊνος, καμμια σχεση με την πραγματικοτητα. (πολυ...φορμουλισιος)
Κριμα...
Γενικως διαπιστωνω (οχι τωρα μονο) οτι μονο με "μαμα" εξατμιση, θυμιζουνε συνηθως τα αυτοκινητα σε ηχο τα πραγματικα.
Σε οτιδηποτε σχεδον βαλεις stage 3 εξατμιση, θυμιζει πιο πολυ..."φορμουλα".
Ενα σοβαρο (για μενα) φαουλ αυτο. Πλεον στην 6η εκδοση...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Leonidas_E39 (12-12-14), pilot (12-12-14)
Εμένα δεν λέει να κάνει την εγκατάσταση με τπτ. Δεν ξέρω τι φταίει. Πάνω από 20 φορές το έβαλα, σε όλες το ίδιο μήνυμα.
sympether with chiefτης
nikos1400 (14-12-14)
τι σου γραφει ?
μου φαινεται ειχα διαβασει σε κανα πλεηστεσιο-φορουμ οτι ειχανε πολλοι θεματα με καποιο περασμενο update. δεν εδωσα βαση ομως μιας και το δικο μου ειχε κανει κανονικα. νομιζω οταν το πηρα εγω πηγε κατευθειαν στην 1.15 ??
τεσπα ισως ειναι το ιδιο θεμα παλι...
πολλα glitches το 6...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Leonidas_E39 (14-12-14), pilot (14-12-14)
Ερωτηση για οποιον γνωριζει...
Αν παρω ενα game για pc και συνδεσω πανω τα χειριστιρια απο το ps3 θα παιξει?Ξερω οτι συνδεονται με ενα προγραματακι.Λογικα το παιχνιδι που θα τρεχει θα πρεπει να ειναι για pc.Σωστα?
Αν καταλαβα καλα αυτο ΝΑΙ γινοταν παλαιοτερα και το ειχα κανει.Απλα δεν συνεργαζοταν με ολα τα παιχνιδια και ηθελε το προγραμματακι που λες
Opto
dafidack (27-07-15)
Εδω και ενα δυωρο αναβαθμιζεται κανονια το GT6 κανονικα θα εχει κολλησει αν ειχε προβλημα!!!!!!
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!