Εμπαξα μια 300αρα κληση για μπροστα πινακιδα. Που να μη σωσει ο σπυριαρης.
Εμπαξα μια 300αρα κληση για μπροστα πινακιδα. Που να μη σωσει ο σπυριαρης.
doctore (31-10-13), Leonidas_E39 (31-10-13)
Κανονικα ναι κυριε Γιωργο. Ειτε εχεις μια ειτε καμια ειναι 300¤.
Αλλα ΕΛΕΟΣ πια. 3 το μεσημερι κεντρο, με απλυτο αμαξι πανω απο ενα μηνα, γυρναω απο ΔΟΥΛΕΙΑ και με γραφει ο μ@λακας.
Εχω ολα τα χαρτια, ζωνη, σε ολα σωστος και το μονο που βρηκε ο εισπρακτορας ηταν η πινακιδα. Ποσα παιρνεις του λεω ρε? Λεει δεν εχει σημασια. Ποσες μερες δουλευεις για 150 ευρω? Μια μερα λεει το μαλακισμενο, ο σπυριαρης με ειρωνευτηκε κιολας εναμισι μετρο ανθρωπος.
Μετα με επιασε μια αστυνομικος να μου πει οτι παιρνουν περιπου 800 το μηνα, και οτι ηθικα δεν ειναι σωστο. Το ξερω λεω, να βασανιζεστε στον υπνο σας.
Αι στο διαολο με τα μαλακιστηρια τους εισπρακτορες. Σταματησαν δικαβαλο μηχανακι μπροστα μου για κρανος, οι τυποι γκαζωσαν και εφυγαν (ειχαν πινακιδες ομως) και λεω τι κανετε ρε? Θα κανουμε μηνυση κυριε που δεν σταματησαν.. ναι ******α.
5 λεπτα να καθομουν εκει θα βλεπαμε 100 μπουρδελα αμαξια και επικινδυνα, με 7 πακιστανους σε αμαξι 5 θεσεων, αμαξια που στην οροφη κουβαλουν καναπεδες, κ.α. Το δικο μου βρηκαν οι μαλακες να γραψουν, γιατι αν δεν εχω πινακιδα και εμπλακω σε ατυχημα θα φυγω! Εχω την πισω.. και αμα ερχεστε μετωπικα? Τα μηχανακια εχουν πινακιδα μπροστα?
Για ζωνη θα το καταλαβω, για κοκκινο φαναρι θα το καταλαβω, για μπροστινη πινακιδα σε αμαξι που τα εχει ΟΛΑ και δεν φοβαμαι τιποτα, δεν το δεχομαι.
Δεν βγαζουμε ακρη. Στο διαολο να πανε ειμαι εξαλλος. Ελληνες γαμανε Ελληνες για γελοιους λογους. Μακαρι να τα φανε στα φαρμακα και στα νοσοκομεια.
Και ναι ξερω τι προβλεπει ο ΚΟΚ, δεν με νοιαζει ομως. Πινακιδα ηταν, την πισω την εχω, το αμαξι δεν απασχολει ποτε και εγω δεν διωκομαι για τιποτα. 10 φορες με σταματησαν για πινακιδα, οταν ειδαν οτι τα εχω σωστα ολα με αφησαν. Σημερα επεσα στο ******.
Bazil Van Sinner (31-10-13), Leonidas_E39 (31-10-13), Panos 316T (31-10-13)
Ήσουν άτυχος ρε, έπεσες σε ζηλόφθονους. Τους γυάλισε το σαντουφάνη.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Τί δουλειά έχει το πλύσιμο ρε Φάνη ;
Panos 316T (31-10-13)
σε ειδε πιτσιρικα , καμπριο , bmw , λεει εδω ειμαστε...
στην εχωσε χωρις φοβο αλλα με παθος ο ναυαρχιδας!
τούρμπο και πράσινα άλογα
Bazil Van Sinner (31-10-13), fanisk (31-10-13), VanVIC (31-10-13)
Φανη τα Ζ4 τα κυνηγανε πολυ στο κεντρο. Οταν το παιρνει η γυναικα μου να δεις. Ψαχνουν αφορμη για γραψιμο που οταν ειναι με το Χιουνται ουτε που κοιτανε τπτ
sent from my s4 mini
βαζω στοιχημα και πινακιδα να ειχε , θα του ζητουσαν το κουτι πρωτων βοηθειων .
και αν το ειχε θα του ελεγαν να το ανοιξει για να δουν αν θα ειχε συνεργα για εγχειρηση ανοικτης καρδιας .
τούρμπο και πράσινα άλογα
dafidack (31-10-13), katsaraios (01-11-13), Leonidas_E39 (01-11-13), Vassilis ///M (31-10-13)