με το καλο φιλε φωτο απο το εργαλειο θελουμε!!!!!
με το καλο φιλε φωτο απο το εργαλειο θελουμε!!!!!
Ανασταση, παρελαβα! Παραδωση κατ οικον όπως η πιτσα: μου το φεραν στο σπιτι με το νταλικακι και μου 'καναν και επιδειξη! Η τιμη όπως σας ειχα πει απο τον Κωνσταντινου Χαλκιδα ήταν τουλαχιστο 1000-1500 ευρω μικροτερη απο τον Σφακιανακη Αθηνα και 2000 ευρω λιγοτερο απο το Σπανο Αθηνα. Μου εδωσε αποδειξη για 30534 ενω ειχαμε συμφωνησει για 30150. Φυσικα δεν πληρωσα παραπάνω από ό,τι ειχαμε συμφωνησει και ειχα καταθεσει, δηλαδη τα 30150. Απο τον Σφακιανακη το πήρε σε υψηλοτερη τιμη δηλαδη 30534, απο ό,τι μου το πουλησε. Ουσιαστικα για να πιασει στοχους τον ενδιεφερε και ρευστοτητα αφου πλήρωσα μετρητα. Μου αγορασε και τα ζαντολαστιχα και τα αφαιρεσε απο την ασφαλεια. Εκανα ασφαλεια απο αυτον και ενω Ευρωπαικη πιστη μεσω διαδικτυου ζητούσε 1250 το έτος με όλα μεσα μικτη, αυτος μου την εδωσε 1040. Πληρωσα επισης επιπλεον για τελη 150, 75 ευρω παραβολο μεταβιβασης και 30 ευρω ο διεκπεραιωτης. Φωτογραφιες οπωσδηποτε θα σας ανεβάσω μεχρι το ΣΚ. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια όλους. Τελικα ευχαριστημενος ειμαι!
chrisgiapz3 (08-12-14), doctore (08-12-14), isou (08-12-14), Moufas E46 (09-12-14), Ptboul (09-12-14), wheelman (08-12-14)
ελεγα μηπως γινονταν να παραλάβω απο 1-1-2015 αλλα μου ειπε ότι θα εχανα τις σημαντικοτατες εκπτωσεις που πηρα
Σε ευχαριστω ιδιαιτερα για την βοηθεια σου μαλιστα και στο άλλο φορουμ για να διαλεξω τα εξτρα.
Αλλα να μη μου πεις για το τιμονι; μετα εορτης ήθελα το Μ. Ενω απο τις φωτο χανει, στην πραγματικοτητα ειναι τελειο. Βεβαια και το σπορ που εβαλα, ωραιο ειναι
Εσυ βεβαια ειπες για Μ-πακ αλλα τότε τα λεφτα παραηταν πολλααααααααα
Χαίρομαι που σου αρέσει.
Πάντως μη πιστεύεις ο,τι σου λέει, δηλαδή ότι στο πούλησε με χασούρα.
Nikos
φαντασου τοτε τι κερδη βγαζουν οι αλλοι
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!!
υποσχεθηκα φωτο και να λοιπον:
με τα Angel Lights: https://www.dropbox.com/s/sg7v9cfda9...05.43.jpg?dl=0
isou (13-12-14), Moufas E46 (14-12-14)