Σελίδα 8 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 157

Θέμα: Σφαλμα low oil pressure

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το λογο αυτο και οτι θεωρειται σημερα «κλασσικο» θα ειναι για παντα κλασσικο και μονο τα αριστα διατηρημενα παραδειγματα απο το 90 και μετα θα αξιζουν στο μελλον.
    Αλλα ακομα και στο γκαραζ να το εχεις χωρις να κινειται, πλαστικα με ημερομηνια ληξης, φτηνα υλικα φτιαγμενα για ριξουν το κοστος, και κρυμμενη κακη ποιοτητα θα τα καταδικασουν.
    Βλεπε για παραδειγμα μεχρι και τα Φερραρι τα 360 που οι διακοπτες τριβονται στο χερι οταν τους αγγιξεις, τα καλωδια κοβονται απο το κουνημα και τα λουρια σπανε μετα απο τρια μολις χρονια.
    Να δω, τι θα γινει στο μελλον, οταν καποιος παρει δεκαετιας μπεμβε με τρεις οθονες, δεκαπεντε κουμπια αφης στο ταμπλω, λεηζερ φαναρια και του βγαλει θεμα… καλα παει και αυτο…
    Ήδη έχουν αρχίσει οι γκρίνιες. Τα laser φανάρια της Hyundai είναι sealed και δεν μπορείς να αλλάξεις μια λάμπα, οι οποίες δείχνουν να αρχίζουν να τα φτύνουν λίγο μετα την 5ετία. Κόστος νέου φανού για ένα απλό i30 με laser μπροστά φανάρια, γύρω στο χιλιάρικο!

2. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

BILL007 (06-08-23)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για το λογο αυτο και οτι θεωρειται σημερα «κλασσικο» θα ειναι για παντα κλασσικο και μονο τα αριστα διατηρημενα παραδειγματα απο το 90 και μετα θα αξιζουν στο μελλον.
    Αλλα ακομα και στο γκαραζ να το εχεις χωρις να κινειται, πλαστικα με ημερομηνια ληξης, φτηνα υλικα φτιαγμενα για ριξουν το κοστος, και κρυμμενη κακη ποιοτητα θα τα καταδικασουν.
    Βλεπε για παραδειγμα μεχρι και τα Φερραρι τα 360 που οι διακοπτες τριβονται στο χερι οταν τους αγγιξεις, τα καλωδια κοβονται απο το κουνημα και τα λουρια σπανε μετα απο τρια μολις χρονια.
    Να δω, τι θα γινει στο μελλον, οταν καποιος παρει δεκαετιας μπεμβε με τρεις οθονες, δεκαπεντε κουμπια αφης στο ταμπλω, λεηζερ φαναρια και του βγαλει θεμα… καλα παει και αυτο…
    Όπως τα λες Σταμάτη!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήδη έχουν αρχίσει οι γκρίνιες. Τα laser φανάρια της Hyundai είναι sealed και δεν μπορείς να αλλάξεις μια λάμπα, οι οποίες δείχνουν να αρχίζουν να τα φτύνουν λίγο μετα την 5ετία. Κόστος νέου φανού για ένα απλό i30 με laser μπροστά φανάρια, γύρω στο χιλιάρικο!
    Tυχαίο είναι!

Aπλά μου κάνει απορία γιατι νομίζω η Huyndai μαζί με τη KIA δίνουν 7 χρόνια. Κάνω λάθος?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tυχαίο είναι!

Aπλά μου κάνει απορία γιατι νομίζω η Huyndai μαζί με τη KIA δίνουν 7 χρόνια. Κάνω λάθος?
    36 μηνες για τα ηλεκτρικα, 2 χρονια για τη μπαταρια, 3 χρονια η 100.000 χλμ για τις υβριδικες μπαταριες, 5 χρονια για το χρωμα, 7 χρονια για τη διαβρωση, 12 για τη διατρηση, και προσεξε με κανονικη απωλεια φυσικων ιδιοτητων το οποιο ειναι οτι γουσταρουμε εμεις να μην αλλαξουμε.
    Προσφατα που πηραμς το Vitara (με leasing) εψαχνα να δω αν συμφερει να το αγορασω η να κανω τη χρονομισθωση και κοιταξα και τα Χιουνταϊ και τα Kia.
    Εχω καταληξει πως Vitara και 118 μολις ληξει η μισιωση και στα πεντε χρονια, πουλο και παμε για αλλα.
    Πλεον συγχρονο αμαξι που το κρατας, δεν υπαρχει.
    Σκεφτομαι με τρομο τι θα ειχα πληρωσει αν ειχα κρατησει το mini cooper… καδενες, γλυστρες, μπεκ, μπουκ, μπικ, μποκ, ρε πουλο και αντε γεια.
    Εχω σκοπο να μην μειωσω αλλο την τεραστια περιουσια μου και να αφησω οσο το δυνατον περισσοτερα στπν ανηψιο μου τον GiannisRob να εχει να δινει στο Ε39 και να μην πεθανει φτωχος και μονος….

6. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (06-08-23), dark knight (06-08-23), dreamer (06-08-23), GiannisRob (07-08-23), S8N (10-08-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

βασιλη εχεις δικιο απλα ελεγα οπως εσυ εχεις το Ε46 να δοκιμαζα και εγω να το κρατησω αλλα 6-7 χρονια γιατι το ευχαριστιεμαι πολυ οδηγικα. βλεπω διπλα μου αβενσις του 2006 , μερτσεντες του 2004 Ε , που δεν βγαζουν τιποτα και ειπα θα την γλυτωσω και εγω..μαλλον τα μπεμπε αρχισαν τα τραγουδια απο το 2004 και μετα .
    .ελεγα να πιασω 200.000 χιλ και μετα να δουμε που θα εχει παει και η νεα τεχνολογια,ηλεκτρικα,υβριδ ικα,η' εσωτερικης καυσης με φυτικα καυσιμα οπως διεταξε η πορσε , και να δω τι επιλογες θα εχω.
    δυστυχως με προλαβε .

Rides
    0

Προεπιλογή

36 μηνες για τα ηλεκτρικα, 2 χρονια για τη μπαταρια, 3 χρονια η 100.000 χλμ για τις υβριδικες μπαταριες, 5 χρονια για το χρωμα, 7 χρονια για τη διαβρωση, 12 για τη διατρηση, και προσεξε με κανονικη απωλεια φυσικων ιδιοτητων το οποιο ειναι οτι γουσταρουμε εμεις να μην αλλαξουμε.
    Προσφατα που πηραμς το Vitara (με leasing) εψαχνα να δω αν συμφερει να το αγορασω η να κανω τη χρονομισθωση και κοιταξα και τα Χιουνταϊ και τα Kia.
    Εχω καταληξει πως Vitara και 118 μολις ληξει η μισιωση και στα πεντε χρονια, πουλο και παμε για αλλα.
    Πλεον συγχρονο αμαξι που το κρατας, δεν υπαρχει.
    Σκεφτομαι με τρομο τι θα ειχα πληρωσει αν ειχα κρατησει το mini cooper… καδενες, γλυστρες, μπεκ, μπουκ, μπικ, μποκ, ρε πουλο και αντε γεια.
    Εχω σκοπο να μην μειωσω αλλο την τεραστια περιουσια μου και να αφησω οσο το δυνατον περισσοτερα στπν ανηψιο μου τον GiannisRob να εχει να δινει στο Ε39 και να μην πεθανει φτωχος και μονος….
    ρε φιλε εσυ τα δινεις για να φτιαξεις παλιοτερα αμαξια πως θα αφησεις περιουσια στον ανηψιο?

κατα αλλα δικιο εχεις, και εγω αν μπορουσα να εχω leasing το ιδιο θα εκανα, δεν μαμιουνται ! φιλος μου γειτονας αγοραζει το νεο μοντελλο καθε 6 χρονια χωρις leasing και πουλαει το παλιο λιγο πιο κατω απο την τιμη που το αγορασε.κανει ενα σερβις ,ενα σετ ελαστικων και δρομο μετα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε φιλε εσυ τα δινεις για να φτιαξεις παλιοτερα αμαξια πως θα αφησεις περιουσια στον ανηψιο?

κατα αλλα δικιο εχεις, και εγω αν μπορουσα να εχω leasing το ιδιο θα εκανα, δεν μαμιουνται ! φιλος μου γειτονας αγοραζει το νεο μοντελλο καθε 6 χρονια χωρις leasing και πουλαει το παλιο λιγο πιο κατω απο την τιμη που το αγορασε.κανει ενα σερβις ,ενα σετ ελαστικων και δρομο μετα.
    Γκομενα δεν εχω, ναρκωτικα δεν πινω, τζογο δεν ασχολουμαι, καπου να ξεδινω και εγω, ειπαμε να αφησουμε πεντε φραγκα αλλα οχι και να κανω μαγκα το κωλοπαιδο που δεν με παιρνει ουτε ενα τηλεφωνο να δει αν ζω η αν πεθανα.
    Για την ακριβεια, θελω να τον κανω ανταλλαγη με ανηψια, νομιζω θα ειναι πιο χρησιμη.

10. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (08-08-23), dreamer (07-08-23), GiannisRob (07-08-23), PetrosD (07-08-23), S8N (10-08-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

περσυ αν θυμαστε ειχα μια διαροη λαδιου.εγω εβλεπεν οτι ηταν απο πανω απο το καπακι του φιλτρου λαδιου.οι μηχανικοι ελεγαν οτι ειναι απο την βαση λαδιου και το Ο ρινγκ.οκ,το αλλαζουμε χαμηλο κοστος και μετα ενω δεν ηταν απο αυτο και η διαροη συνεχιστηκε ,αναβει το λαμπακι.εγω μπορει να μην εχω γνωσεις μηχανικες αλλα η κοινη λογικη λεει οτι πρωτα η διαροη ,μετα το λαμπακι.που σημαινει οτι η αιτια της διαροης δημιουργησε διαφορα πιεσης και αναψε το λαμπακι.αρα βρισκεις την αιτια της διαροης και μετα δοκιμαζεις ξανα να δεις αν αναψει.και εδω ηταν το προβλημα.
    ενω εγω ελεγα οτι αρχιζει απο το καπακι ψηλα του φιλτρου λαδιου,που ολοι το εβελεπαν,λεγανε οτι ειναι απο κατι αλλο.επειδη οι μηχανικοι μολις δουν λαμπακι λαδιου ,σαν διαδικασια αμεσως πανε στην αβαλβιδα και τον αισθητηρα αλλαξανε αυτα τα 2 και το καπακι ταυτοχρονα λεγοντας μου οτι ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.2 διαφορετικα προβληματα.και αυτο το ρωτησα σε 3 διαφορετικα συνεργεια.μπουρδες.
    η λογικη μου ηταν σωστη.η διαροη στο καπακι λαδιου δημιουργησε την διαφορα πιεσης και αναψε ο αισθητηρας.σιγουρα δεν ειχα προβλημα αισθητηρα.αν αλλαζα το καπακι αμεσως η πιεση θα επανερχοταν και το λαμπακι θα εσβηνε.

αυτα τα εμαθα ΤΩΡΑ που ψαχνω το αλλο προβλημα κοιταζωντας σε ενα αγγλικο φορουμ.και μαλιστα λενε οτι ειναι ενα συχνο λαθος των μηχνανικων.εσκεμενα η' οχι.
    ενα αλλο αιτιο που διαβασα στο αγγλικο φορουμ ειναι οι 2 αξονες ισοροπιας,balance shafts , που βρισκονται εκατερωθεν του στροφαλου,που επισης λενε οτι μπορουν να προκαλεσουν αναμενο λαμπακι πιεσης λαδιου αν φθαρουν.αυτοι κοιταξαν τον στροφαλο αλλα δεν ειπαν για τους αξονες.

γιατι το γραφω αυτο τωρα?
    γιατι το προβλημα με το λαμπακι πιεσης λαδιου φετος αρχισε αμεσως μετα την δευτερη αλλαγη μπεκ και την ταυτοχρονη αλλαγη λαδιου και φιλτρου.και επειδη και αυτοι δεν μπορουν να εξηγησουν γιατι αναβει μονο εν σταση μετα,ρελαντι μονο μετα απο αυξηση της θερμοκρασιας του κινητηρα,μετα απο πολλα χιλιομετρα σε μεγαλες ταχυτητες και οχι μεσα στην πολη σε χαμηλες ταχυτητες..ειμαι σιγουρος οτι ενω λενε οτι ειναι συμπτωση και διαφορετικα προβληματα ,οτι συνδεονται με κατι που εγινε στην αλλαγη λαδιου και φιλτρου-μπεκ,αφου μετα αρχισαν τα λαμπακια.μου ειπαν οτι εβγαλαν ξανα το φιλτρο και το ειδαν και ηταν σωστο.αρα το εβαλαν και σωστα.επισης και το καπακι.

αυτοι ομως ακολουθουν τις διαδικασιες οπως ξερουν οπως εκαναν και περσυ.δεν ειμαι πεισμενος οτι φταινε η αντλια λαδιου και τα μεταλλα. ευχομαι η λογικη μου να διαψευστει και τα εξοδα που θα γινουν να ειναι επειδη ηταν η πραγματικη αιτια αυτα τα 2.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 16-08-23 στις 09:29

12. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (16-08-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χαρα την υπομονη σου φιλεμου!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλα κανει και το ψαχνει.
    Τρανη αποδειξη πως οι διαφοροι κουκουρουκου μαστορες χαλανε τα μοτερ απο ασχετοσυνη.

15. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (16-08-23), skaros (17-08-23), Vassilis ///M (18-08-23)

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP