Νιομιζω πως οι σαλατες ειναι μεσα.Τα ποτα,αν διαλεξουμε ακριβα κρασια και γουστα ε ενταξει,δεν μπορει να στο ενσωματωσει στην τιμη.
Νιομιζω πως οι σαλατες ειναι μεσα.Τα ποτα,αν διαλεξουμε ακριβα κρασια και γουστα ε ενταξει,δεν μπορει να στο ενσωματωσει στην τιμη.
Για κρασια μη σκας,θα πιουμε Καριπιδη!!!
Πλακα κανω,δεν θα επιβαρυνουμε συνεχεια τον Μιχαλη!!!...ασε που δεν ειναι 100% σιγουρος οτι θα ερθει.
Μπορουμε ομως να παραγγειλουμε εναν "παπα" χυμα λευκο,δοκιμαζουμε και βλεπουμε!!!!...αν εχουμε τον Μιχαλη στην παρεα, θα βαλουμε αυτον να δοκιμασει!!!
Οκ απο εμενα για Σαββατο και "Χρυσο Τζακι".
ΥΣ ...εναν καφε στο Μικελ στην ΠΕΟ,οποιος θελει και μπορει,κατα τις 19:00 ,μπορουμε να τον πιουμε παρεα.
Μαλλον μεσα σε ολα
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Ωπα τι γίνεται εδώ και δεν πήρα χαμπάρι?
Έλα να γίνω κι εγώ σιγά σιγά ενεργό μέλος... Βάλτε κι εμένα στη λίστα και κατα 99% θα έρθει και η κοπελιά δηλαδή υπολογίστε 2 άτομα...
Πείτε μου μέρος και ώρα συνάντησης για το Σάββατο.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 11-03-13 στις 18:05
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
σου παραθετω και μια φωτο απο προηγουμενη συναντηση,να μας αναγνωρισεις,σε περιπτωση που δεν ξερεις καποιον:
εδω το θρεντ απο την προηγουμενη συναντηση,οπου θα δεις και πιο πολλες φωτο:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16133
HLIAS - E36 (11-03-13)
Oι μεχρι στιγμης συμμετοχες:
1.aristent +1
2.strof
3.dimimav +1
4.Christos 330
5.Andri +1
6.GanKostas-E90 +3
7.dafidack +1
8.Μιχάλης
10.nikospat
11.nfot
12.HLIAS - E36 coupe +1
14.
15.
16.
με μεγαλη μας χαρα, να γνωρισουμε και απο κοντα, τα νεα μελη μας,τον Νικο(nikospat)και τον Ηλια(HLIAS - E36 coupe)
ΥΣ...θεωρω οτι "σχεδον" εχουμε καταληξει για την ημερα(Σαββατο) και την ταβερνα (Χρυσο Τζακι)
Οποτε και το τραπεζι της κρατησης αν μετρησα σωστα πρεπει να ειναι για 20+- ατομα?
aristent (11-03-13)