Νίκο, σκέψου ότι ακόμα έχει τις ίδιες ζάντες μ'αυτες στη φωτο!
Νίκο, σκέψου ότι ακόμα έχει τις ίδιες ζάντες μ'αυτες στη φωτο!
Ωραιο θρεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στα 16 ξεκιναω με ενα scooter piaggio 50κυβικα που ειχε ο πατερας μου, μετα απο κανα χρονο αφου ηθελα παπι 100αρι (Astrea.. οι περισσοτεροι στη παρεα ειχαν Crypton/Astrea), καταληγω με "κουτα" GLX (επεμενε ο πατερας μου.. αμα κλεισεις τα 18 θα παρουμε ενα μικρο αυτοκινητο και ασε τα μηχανακια/μηχανες, βολεψου με το 50αρακι GLX)..
Μετα απο αρκετα φτιαξιματα με το παπι και μπολικα πεταμενα λεφτα (και 2 μπιελες στο χερι ) εχουμε φτασει σχεδον στα 18 οπου ενω εκανα ονειρα για Peugeot 206 (ειχα ενα φιλο με 406 τοτε και με εσπρωχνε προς τα εκει).. ερχεται η πρωτη κρυφη βολτα με το Ε36 316i του 96 του πατερα μου.. τελειωσε.. με σημαδεψε η BMW απο τοτε.. εξατμιση.. τα πρωτα παντηλικια.. κτλ κτλ..
Το 2002 το εδωσα και πηρα μια 4πορτη 316 Ε46 facelift (M43, ηταν απο τα πρωτα), το οποιο επισης εδωσα το 2007 για να παρω αυτο που εχω μεχρι και σημερα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
aristent (28-12-13), Bazil Van Sinner (28-12-13), HLIAS - E36 (03-01-14), nikos valvetronic (01-01-14), nikos1400 (28-12-13)
zaharias (28-12-13)
τι μου θυμιζεις τωρα....
αμα θελει το "παιδι"....θα περασει το δικο του._
και εγω με τα πρωτα δικα μου λεφτα, γυρισα μια μερα σπιτι με suzuki bandit 400.
θυμαμαι το βλεμμα του πατερα μου οταν εφτασα.
ειχα δειξει τους σκοπους μου, αλλα δεν ειχε φανταστει οτι ΟΝΤΩΣ θα γυριζα σπιτι με "μεγαλη" μηχανη.
παρολα τα "θα το καψω-θα το κανω-θα το δειξω", εγω εκει...
ελπιζω να μη μου τα κανει ο δικος μου σε 14-16 χρονια τα ιδια...
(ποιος τη χαρη του. θα του φυλαξω το Ε30 να κυκλοφορει καμμια κυριακη με βενζινοκινητο, ενω ολοι θα ειναι με τα ηλεκτρικα
ετσι, να μην εχει το μυαλο του στα μηχανακια )
aristent (28-12-13), Bazil Van Sinner (28-12-13), gregE36 (28-12-13), HLIAS - E36 (03-01-14), PANOS-E60 (28-12-13), RallyArt (08-04-14), zaharias (28-12-13)
nikos valvetronic (01-01-14), nikos1400 (28-12-13)
Στέφανος (03-01-14)
εγω εμαθα να οδηγαω σε αγροτικο ξεκηνισα στα 13 συνεχισα με τρακτερια φορτηγακια και μετα κουρσα
μονος οδηγισα πρωτη φορα το αγροτικο στο χωριο σε χωματοδρομο καθως πηγα να παρω κατι απ το χωραφι και στον γυρισμο παμε στον δρομο να δουμε τι μπορει να κανει το αγροτι χεχεχε 2500cc 115ps και ειχε αποτομες στροφες και λεω εδω ειμαστε θα μαθω να μπενω τωρα ετρεχα με καμια 80αρα στην πρωτη στροφη δυσκολευτικα πολυ να το βαλω γιατι ηταν τοσο αποτομη αλλα λεω παμε και οτι γινει και αν δεν το καταφερω θα μπω στο χωραφι δεν εγινε και τιποτα αλλα εκεινη την μερα το καταφερα μετα απο λιγες μερες μπενω σε μια καλη στροφι και ειχε βρεξει βαζω 2α και παταω αποτομα το γκαζι αλλα το εχασα μου εφυγε και εκανα αναστροφη χωρις να το ελενχω αλλα παλι καλα δεν επαθα τιποτα ουτε εγω ουτε το αμαξι μετα το bmw 316 e36 98΄ το επερνα στον γυρισμο με τον πατερα μου ως την Λαρισα αυτο εγινε περυση πρωτη φορα δηλαδη στα 16 μου και μια φορα μου δωθηκε η ευκαιρια να διανισω 10χλμ μονος και λεω ας το ανοιξω λιγο το εφτασα 160 αλλα μετα φοβηθικα μην γινει τιποτα
αυτα απο εμενα
Bazil Van Sinner (03-01-14), HLIAS - E36 (03-01-14)
λοιπον..εμαθα σε ενα αγροτικο vw taro και μολις πηρα το διπλωμα το opel kadett του μπαμπα....."φτωχο"πλην πολυ τιμιο αυτοκινητο,εξαιρετικα οικονομικο και κυριως απροβληματιστο....ηταν στα χερια μου 6 χρονια μεχρι που αποφασισαμε να παρουμε και κατι αλλο.υστερα απο πολλες επιλογες και δοκιμες στραφηκα στο Ε 90...οι επιρροες αρκετες,Ε30 θειων και πιο πολυ e 46 cabrio facelift...bmwδομικροβιο...αυτα τα λιγα...
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Bazil Van Sinner (06-04-14), HLIAS - E36 (06-04-14)
Ήμουνα δεν ήμουνα 9 χρονών και ο θείος μου με ανέβασε στο τρακτέρ από ανάγκη (RENAULT 70) : θα έφευγε για Λιβύη και κάποιος έπρεπε να πηγαίνει τη γιαγιά στο χωράφι. Η μόνη επιλογή ήμουν εγώ. Πολύ αργότερα , κοντά στο 1978 ο πατέρας μου έφερε από Γερμανία το πρώτο ΤΟΥΟΤΑ COROLLA καραβαν στην Ελλάδα με τον κωδικό ΚΕ 36 .Το κρατήσαμε 18 χρόνια . Με αυτό έμαθα να οδηγώ στο χιόνι , στον πάγο στη βροχή και φυσικά ήταν και αυτό που με συνόδευε στα ραντεβουδάκια μου !! παιδιά αξεχαστες στιγμές. Το πούλησα για τον επόμενο έρωτα το 1996 bmw 316 i M40 2πορτο. Έναν 15Αύγουστο στα 16 μου πήρα κρυφά τα κλειδιά από το COROLLA και με έψαχνε όλο το σόι και ο αστυνομικός του τμήματος του χωριού.
Βλέπω ότι τα ιδια πατήματα έχει η μεγάλη μου κόρη .Λέτε να είναι η επόμενη Michèle Mouton ;
Bazil Van Sinner (10-04-14), HLIAS - E36 (10-04-14)