Σελίδα 8 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 154

Θέμα: ESS M3 E92 σε Ελληνικο εδαφος

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεδομένου ότι το SL ήταν ΠΙΣΩ από Ζ06 (με λίγα πράγματα το κορβετ πάνω κάτω στα άλογα του Λάμπο 530-550) περίπου όσο και από το Μ3 κι εγώ πιστέυω ότι με ένα 997 τύπου APR (600 hp) δεν έχει τύχη το Μ3 ...

Από την άλλη όμως ΠΑΕΙ εξωφρενικά καλά ... όπως και το δικό σου Μήτσο !!! ...

Λόγω ΠΟΛΥ μακρυού (σικ) χειροκίνητου κιβωτίου και διαφορικού του Ε92 ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΟ Λεγγέρα !!! ... Απο 1ες και 2ες ... θεωρώ ότι μπορεί να έχουμε έκπληξη !!! ... επίσης καλό θα ήταν να δεις και διαφορές και με το Ε92
    ναι δεν εχω προβλημα..ενδιαφερον μου ακουγεται να κανω και εγω ενα ανοιγμα με αυτο το Μ3 πχ 50-250 για να δουμε διαφορες, αν δεν εχει καποιο προβλημα ο κατοχος του. Δεν ευελπιστω να ειμαι μπροστα βεβαια και αφου δεν ειμαι κοντρακιας καριερας, δεν με πειραζει να ειμαι πισω, αλλα θα ηταν ενδιαφερον να δουμε την διαφορα ενος FI Ε46 με ενα Ε92. Οσον αφορα το lambo ουτε και εκει εχω προβλημα αν και ετσι οπως παταμε, του αφαιρουμε ενα απο τα βασικα οπλα του , την τετρακινηση του.
    Βεβαια, ενα ακομα ενδιαφερον πατημα θα ειναι και το 997 του σκανδαλη με το Ε92 που απο οτι γνωριζω εχει μονο ενα προγραμμα, ωστε να δουμε κατα ποσο αυτα που ισχυριζομαι παραπανω ειναι η οχι η πραγματικοτητα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Το APR είναι 600 άλογα και ΔΕΝ υπάρχει επαφή με το Ε92 !!! ... αφού manual 997 με APR ήτανε κοπίο με το 997 του ΤΤΡ (700) μέχρι τα 220 ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bmw : 05-04-10 στις 20:49

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ πάντως αν ήξερα ότι μια τέτοια λύση θα ήταν και αξιόπιστη, θα προχωρούσα να το κάνω. Μπράβο δλδ στο καρδιολόγο και στο Δημήτρη (turbodog) για την υλοποίηση του project.

Το θέμα είναι να ξέρεις πότε θα δώσεις WOT σε ένα Μ3 FI ή σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο τόσο δυνατό, όχι μόνο στους ελληνικούς δρόμους, αλλά ΠΑΝΤΟΥ! Είπαμε όλες αυτές οι αταξίες πρέπει να γίνονται κάτω από ιδανικές συνθήκες και όχι από φανάρι σε φανάρι.

Δλδ δείτε το παρακάτω βιντ και πείτε μου ότι δεν πορώνεστε. Το αγαπημένο μου σημείο στο 0:49.....η πλάκα που έχει πάθει ο ιδιοκτήτης από τη πολύ δύναμη.....που φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα αντέδρασε στην αρχή ο Νίκος και στη συνέχεια ο καρδιολόγος.....

Παρακολουθήστε τις αστραπιαίες αλλαγές στο dkg......

Νίκο, φαντάζομαι και το ESS με water & meth θα δίνει παραπλήσιους χρόνους? Για βάλε το Vbox να δούμε καμιά ρεπρίζ ρε φίλε....

Επίσης ρίχτε μια ματιά στο 0-60 mph (0-100 km) για όσους λένε ότι με τόση δύναμη το Μ3 δε θα ξεκινάει... (ναι ναι ξέρω.....αμερικάνικη άσφαλτος....)

Και δε ξέρω τι λέτε εσείς για βελτιωμένες 911, αλλά το να είναι το Μ3 μπροστά από μαμά gt2, slr, lp560, παρέα με 996tt evo gt 660 & ΖR-1 και μια 'ανάσα' πίσω από enzo και carrera gt, ευχαριστώ πολύ αλλά εμένα προσωπικά μού φτάνει και μου περισεύει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 05-04-10 στις 21:02

4. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Thomelef (06-04-10), VanVIC (05-04-10), Vasilis (06-04-10)

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως τελικά και οι 15-20κ σε μια βελτίωση είναι όπως και να το κάνουμε αρκετά λεφτά. Παρόλα αυτά εφόσον κάποιος τα έχει και θέλει να μεταμορφώσει ένα σκάφος το οποίο ήδη λατρεύει δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνει. Άλλωστε και η οποιαδήποτε βελτίωση γίνεται πρώτα για να ικανοποιήσει τον ευτυχισμένο κάτοχο και μετά για όλα τα άλλα. Οπότε το θέμα του αν θα έπερνε κάποιος κάτι άλλο με αυτά τα λεφτά και πάλι είναι θεωρητικό αφού μπορεί να έχει τα άλογα που θέλει στο καβούκι που γουστάρει.

6. The Following 5 Users Say Thank You to yodas For This Useful Post:

deepBLUE (06-04-10), Konstantinos E60 (06-04-10), m3est (06-04-10), Vasilis (06-04-10), Z4 DCT (05-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Και δε ξέρω τι λέτε εσείς για βελτιωμένες 911, αλλά το να είναι το Μ3 μπροστά από μαμά gt2, slr, lp560, παρέα με 996tt evo gt 660 & ΖR-1 και μια 'ανάσα' πίσω από enzo και carrera gt, ευχαριστώ πολύ αλλά εμένα προσωπικά μού φτάνει και μου περισεύει.
    παρέα με τα αμάξια που λες είναι ΜΟΝΟ όταν έχουν παρκάρει μαζί !!! ...

εξαιρώ το Lp 560 που όπως είδαμε στην κόντρα με το Leggera από ρολ ίσως όντως πάνε παρέα !!! ... ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ μαμα 997 ΤΤ που ΙΣΩΣ από ρολ να υπάρχει μικρή επαφή !!! (και για αυτό έγραψα και πριν ότι θα είχε ενδιαφέρον η κόντρα)

αλλά 997 GT2 , slr , ZR1 κλπ είναι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ...

τα περί ENZO & Carrera GT θεωρώ ότι τα έγραψες για να γελάσουμε !!!

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επόμενος αντίπαλος το Μ3 V6 twinturbo βελτιωμένο χαχαχαχα

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw Εμφάνιση μηνυμάτων

παρέα με τα αμάξια που λες είναι ΜΟΝΟ όταν έχουν παρκάρει μαζί !!! ...

αλλά 997 GT2 , slr , ZR1 κλπ είναι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ...

τα περί ENZO & Carrera GT θεωρώ ότι τα έγραψες για να γελάσουμε !!!
    Καλό!

Δεν τα έγραψα εγώ, κόπι-πάστε έκανα από το βίντεο....το κοίταξες καθόλου?

Rides
    0

Προεπιλογή

και RB26 Meins το λευκο το λεγόμενο και response freak !!!

το μόνο αμάξι που τρόμαξε τον Τσουσίγια !!!

11. The Following User Says Thank You to bmw For This Useful Post:

Stathis (05-04-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το θυμάμαι αυτό το βιντ, το είχα δει πριν 5 περίπου χρόνια από τη best motoring....απίστευτο το νισσαν!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Το προγραμμα ειναι με διακοπτη...οποτε γινεται μαμα αμεσως...Απο σταση παντως μπροστα απο μαμα GT2 ακουγεται λιγο τραβηγμενο...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP