Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Σημερα εκανα τελικα την επισκεψη και τα ειπαμε απο κοντα, με τον κ.Σαββα Παπαδοπουλο,που ειναι κατα κυριο λογο υπευθυνος για την Λαρισα.
.... εκτος απο ευχες για καλες δουλειες,συζητηση για πολλα και διαφορα BMWδο θεματα,μου υποσχεθηκε οτι οποιος απο το φορουμ μας παει για σερβις,αγορα ανταλλακτικων,αγορα αυτοκινητου κλπ., να αναζητησει τον ιδιο, για να μπορεσει να κανει οτι καλυτερο μπορει,ως προς την εξυπηρετηση και τις τιμες.
Του ειπα οτι δεν εχει νοημα να πουμε καποιο νουμερο σε εκπτωση,αλλα οποτε και οπου υπαρχει περιθωριο,να γινει το καλυτερο,ωστε να μεινουμε ολοι ευχαριστημενοι.
ΥΣ....δυστυχως καθημερινα δεν εχει και πολυ χρονο στη διαθεση του,αλλα τον παροτρυνα να μπαινει και να διαβαζει το φορουμ μας,κατι που ελπιζω τελικα να κανει...
Για την ακρίβεια...
1.To 1975 ήταν απλά ανταλλακτατζήδες
2.Ο μοναδικός ντήλερ ήταν η ΠΕΡΒΑ.
3.Όταν ήρθαν οι Γερμανοί οι ίδιοι στην Ελλάδα και έσβησε ο Μανιατόπουλος, ήδη υπήρχε ο Τρικαλιώτης και ο Αδαμίδης.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
aristent (22-03-13)
Απο εξω γραφει ακομη Metalaxis? Πριν δυο σχεδον εβδομαδες ακομα Metalaxis εγραφε.
Για άλλη μια φορά δικαιώνομαι οταν έλεγα οτι εαν μείνουν
τα ίδια άτομα απο την εναλλαγή metalaxis-Παπαδόπουλος θα εχουμε προβλημα.
Τα τελευταία δυο χρονια πάω σε εξειδικευμένο της Λάρισας και Οχι στον Παπαδόπουλο.χρειαστηκε ομως να πάρω κάτι τρίμ για το ταμπλό και δηλώνω
πλέον με βεβαιότητα οτι οι τύποι εκεί ειναι παντελώς ΗΛΙΘΙΟΙ
.Δεν συνεννοούνται ποτε μεταξύ τους, άσχετοι με το αντικείμενο και αυθάδεις με τον πελάτη.καλυτερα να το κλείσουν μια ωρα πιο γρήγορα το μαγαζάκι γιατι ντροπιάζουν το όνομα bmw
scania124 (08-04-15)
Χαλάρωσε ρε Μήτσο... Ποιός σε πείραξε?
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Να πω σε αυτο το σημείο οτι η παρεξήγηση λύθηκε .
Αφού βεβαίως πήρα τηλ στην γραμματεία και αναζήτησα τον ίδιο κ.παπαδοπουλο ο οποίος βρισκόταν στην θεσσαλονικη .αμεσως συνομίλησα με τον διευθυντή ο οποίος κατάλαβε τι εχει γινει με έκλεισε ραντεβού να πάω σε ενα μισάωρο(κάτι
το οποίο δεν προλάβαιναν να κάνουν επι μια βδομάδα, ξαφνικά έγινε επιτόπου έλα) μου βαλαν κατευθείαν μέσα το αμαξι και γενικά έτρεχαν σαν μηχανάκια...μου έκανα και μεγάλη έκπτωση (100¤ ανταλλακτικό και 24¤περαστικά γίνανε 64¤) για την ταλαιπωρία αλλα και γιατι ήθελαν να με ευχαριστήσουν ..
Απλα δεν μπορω να καταλάβω γιατι πρεπει παντα να ψάχνουμε τον ανώτερο-ιδιοκτήτη ώστε να μας εξυπηρετήσουν καλυτερα