doctore (22-09-14)
Και μετά από όλα αυτά τα ωραία ταξίδια, θα πρέπει να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά για την τελική πια επαναφορά μου στον πλανήτη του Ην. Βασ.
Έτσι είναι... μάλλον θα δω την επόμενη φορά όποιους/ες δεν είδα τώρα, εκτός κι αν γίνει τίποτε τις επόμενες μέρες.
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Bazil Van Sinner (23-09-14), Eleni (24-09-14)
I_MNL (25-09-14)
Ευχαριστώ. Όχι, μόνη μου φεύγω.
Με τα χίλια ζόρια βγάλαμε τις φωτογραφίες που είδατε πριν μερικές βδομάδες με τον άσσο της και την τζιγκλάω να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά...
Να της το υπενθυμίζεις Γιώργο σε παρακαλώ πολύ. Κι αν πει τίποτα, πες της είναι παραγγελιά από μένα!
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
katsaraios (25-09-14)
I_MNL (25-09-14)
Και οδηγώντας μοναχή με τον Αλπίνο από Καλαμπάκα, ειδα τα Μετέωρα. Μετά απο εξω από τα Ιωάννινα και θυμήθηκα πως έχω καιρό να ταξιδέψω σ'αύτά τα μέρη.... Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία... του χρόνου πρέπει να γίνει! Ή αν μπορέσω τα Χριστούγεννα!
Eleni (28-09-14)
Μάλλον είμαι θεόμουρλη να οδηγάω βράδυ με ψιλο-ομίχλη στην Ιταλία...
Μόλις έφτασα στο ξενοδοχείο κοντά στο Τορίνο....
αφού το φέρυ-μποτ άργησε κι έφτασε 7μμ ώρα Ιταλίας στην Ανκόνα
Αντε καλο υπολοιπο
I_MNL (29-09-14)
Alex_ (07-10-14), Bazil Van Sinner (07-10-14), isou (07-10-14), nikos1400 (07-10-14)