υπάρχει τρελή πατέντα για το gt6. φυσικά αυτό ισχύει για όσους πατάνε το ποδαράκι τους στην πίστα που και που. για μένα είναι και ο μοναδικός λόγος που θα αγοράσω το γκε τε 6.
https://www.gtplanet.net/gps/
υπάρχει τρελή πατέντα για το gt6. φυσικά αυτό ισχύει για όσους πατάνε το ποδαράκι τους στην πίστα που και που. για μένα είναι και ο μοναδικός λόγος που θα αγοράσω το γκε τε 6.
https://www.gtplanet.net/gps/
sympether with chiefτης
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
εν ολίγης λέει ότι θα υπάρξει εφαρμογή η οποία θα καταγράφει την οδήγηση μας μέσα σε μια πίστα στην πραγματικότητα. οι επιλογές που θα έχει ο χρήστης είναι 2.
μία είναι να δεί τον εαυτό του μέσα στο παιχνίδι πως πάει πραγματικά σε μια πίστα και να συγκρίνει το πόσο αργός είναι στην πραγματικότητα, σε σχέση με όταν παίζει.
δεύτερη επιλογή είναι η δημιουργία πίστας, όπου ότι έχει καταγραφεί στην πραγματικότητα, θα μπορεί να μεταφερθεί για την δημιουργία πίστας. ο όρος πίστα δεν είναι απόλυτα δεσμευτικός, μιας και όποιος θέλει θα μπορεί να καταγράφει ακόμα και αγαπημένες του διαδρομές και έπειτα να τις οδηγήσει στην τηλεόραση του.
φοβερό πράγμα να έχεις σαν ghost car τον εαυτό σου απο μια πραγματική διαδρομή. εγώ πχ που ξέρω ακριβώς τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου μου, θα μπορούσα κάλιστα να φτιάξω ένα Μ3 Μαμα, στα ίδια κιλά, με τις ίδιες ρυθμίσεις απο στήσιμο και να δώ πόσο αργός είμαι στην πραγματικότητα.
απίστευτο module θεωρώ, όπως επίσης το γεγονός ότι αυτό το πράγμα πάει τα ηλεκτρονικά μηχανοκίνητα παιχνίδια στην επόμενη γενιά εξέλιξης...
sympether with chiefτης
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
ακριβώς νικόλα.
διάβασε εδώ... https://www.gtplanet.net/gt6-course-maker-gps-data/
sympether with chiefτης
Καμία Αθήνα Θεσσαλονίκη χαχα
επιφάνεια 20Χ20 χιλιόμετρα, καλύπτει 400 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ή αλλιώς 400.000 στρέμματα. όταν η πίστα των σερρών βρίσκεται σε χωράφι 1000 στρεμμάτων.
όπως καταλαβαίνετε, η έκταση που μπορεί να καλύψει, είναι καρατεράστια...
sympether with chiefτης
δεν πρέπει να υπάρχει 850 στο γκραν τουρίσμο νομίζω...
sympether with chiefτης