Πως το βλεπετε οι εμπειροτεροι (αν μπορειτε να καταλαβετε*)
Θελει αλλαγη ?
*
Ο τυπος δεν ειδε κατι παραπανω απο αυτο που φαινεται στην φωτο ...
Πως το βλεπετε οι εμπειροτεροι (αν μπορειτε να καταλαβετε*)
Θελει αλλαγη ?
*
Ο τυπος δεν ειδε κατι παραπανω απο αυτο που φαινεται στην φωτο ...
Όχι._ Όπως τουλ. το αντιλαμβάνομαι έχει ψωμί ακόμα κ μάλιστα αρκετό. (Το λέω επειδή ξέρω πως οδηγείς )
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
φιλτρο αερα και φιλτρο καμπινας θα αλλλαξεις στο inspection 1(ετσι λεει η bmw) και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν αλλαζεις στο χρονο πανω αυτα τα φιλτρα, να σκεφτεις εγω το εχω 4 χρονια το αμαξι και φιλτρο καμπινας δεν εχω αλλαξει ακομα τα τακακια σου ειναι μια χαρα αυτο που εχει θεμα ειναι ο μαστορας που πηγες ο οποιος συνεχιζει να προσπαθει να κοροιδεψει κοσμο!! παρα το ποσο αλλαξαν τα πραγματα!!
Το ποτε πρεπει να αλλαζουν τα λαδια ειναι ενα θεμα που παραμενει οπως το μεσανατολικο, βεβαια καμια αλλαγη πριν της ωρας της δεν εκανε πουθενα κακο παρα μονο στη τσεπη.
ntinos (04-01-13)
Ρε ΓιάααΝΝΝ για όπελ μιλάμε!
Παρεπιπτόντως, η bmw χρησιμοποιεί φίλτρο καμπίνας ενεργού άνθρακα τα οποία είναι πολύ πιο ακριβά από τα κοινά φίλτρα, άσχετο μεν αλλά σχετικό δε όσων αναφορά τις χρεώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 04-01-13 στις 11:45
Ptboul (04-01-13)
Εδώ το φίλτρο
ImageUploadedByTapatalk1357293147.567362.jpg
Απο κάτω είχε μια σχετική μακα, δεν ήταν πάντως καταμαυρο.
Τους είπα πως δεν θέλω να το αλλάξει, άμα γουστάρει να του ρίξει μια με τον αέρα όπως και τελικά εκανε
Panos 316T (04-01-13), Ptboul (04-01-13)
Ζητω συγγνωμη για την εκμετάλλευση που κανω στη παρουσα κατηγορια - δεδομενου πως ομιλουμε για πεμβε - αλλα ψαχνοντας ανακαλυπτεις πραγματακια ενδιαφεροντα...
Γραφει (μεταξυ αλλων) το παραστατικο που μου εκοψε:
Φιλτρο λαδιου Ζ13DTE A13DTE A1
Τεμαχιο :1
Τιμη μοναδος : 25,4
Αξια: 25,4
Έκπτωση 20%
Καθαρη αξία: 20,32
ΦΠΑ: 23%
Ειναι αυτο:
https://www.opelbouga.gr/filtro-ladi...l-5650367.html
ΦΥΣΙΚΑ και δεν λεω να το πληρωσω στο εξουσιοδοτημενο επισκευαστη 10 ευρω.
Αλλα απο 10 να το πληρωσω 25 ευρω, 150% πανω δλδ ειναι καπως ..... μη σωστο να πω.
Ενταξει, εχει εξοδα μια επιχειρηση, αλλα ... πληρωνεις και εργασια και, και, και και...
Σαν καινούριο. Μια χαρά είσαι, κομπλέ το αμαξάκι.
ps: Φτιάξε ένα χώρο στον κήπο κ βάλε τον σπάρα να σου κάνει συντήρηση. Τα εργαλεία τα έχει, θα δει τι χρειάζεται το αμάξι για τα βασικά κ θα σου κάνει την μικρή συντήρηση ο σπάρας. Θα του δίνεις κ ένα χαρτζηΛίκη για την μπιτζίνα του στο παπί κ να βγάλει την γκόμινα το βράδυ σινεμά κ όλα καλά.
katsaraios (04-01-13)
Παραδεξου το
Δεν πας για το σερβις.
Σου αρεσει να στον πιανει τελικα.
Leonidas_E39 (04-01-13), Ptboul (04-01-13)
Stamatis (04-01-13)