Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 79

Θέμα: Στροφάρισμα σε περισσότερες RPM

Rides
    2

Προεπιλογή

ο μπανβικ απ οτι καταλαβα δεν ειχε σκοπο να προβει σε μια τετοια κινηση, απλα εθεσε ενα φιλολογικο ερωτημα ως θεμα προς συζητηση.

δεν χωραει καμια αμφιβολια, οτι για να μπορεσει να στροφαρει ενα υπερσυμπιεζομενο μοτερ σε τετοια νουμερα που αναφερθηκαν (οκταρες), χρειαζονται και πολλα και ακριβα πραγματα.

σιγουρα θα χρειαζονταν εμβολα, μπιελες (με αλλαγη στη διαμετροΧδιαδρομη), νεο μπλοκ, στροφαλος, ειδικη επεξεργασια στην κεφαλη και τους θαλαμους καυσης, προφανως καταργηση του βανος, ειδικης κατασκευης εκκεντροφοροι, αρκετες ωρες προγραμματισμου, πολλα αλλα σπεσιαλ περιφερειακα και σιγουρα αρκετα ανταλλακτικα γιατι τα πειραματα δεν εχουν επιτυχια με την πρωτη προσπαθεια...

εκτιμω (χωρις να ειμαι ειδικος βεβαια ή να εχω αναλογη εμπειρια), οτι σε ενα τετοιο προτζεκτ, μονο τα καρτερ θα εμεναν...

απο κει και μετα, βεβαια κιβωτιο ταχυτητων και συστημα μεταδοσης θα ηθελαν αναλογες αναβαθμισεις...
    αν δεν ηθελε ο φιλος μας ο μπανβικ να πηγαινει στο συνεργειο καθε 3 πατηματα...

ετσι εκτιμω οτι τελικα το προτζεκτ αυτο δεν θα ηταν εφικτο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Κοίτα να δε σου αρέσει η πραγματικότητα και θες να ακούς μόνο "μπάξε" και "τούμπανο" και "πριόνι" ... μην ανοίγεις θρεντ !!!

κατά τα άλλα πρόσεξε μην από τις πολλές στριγγλίες και τα ξεσκίσματα ...σκιστεί και κανα

Rides
    2

Προεπιλογή

μην το γυρισουμε στο σεξουαλικο παρακαλω....
    διαβαζουν και παιδια...

4. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

BILL007 (16-03-10), Vasilis (16-03-10)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο μπανβικ απ οτι καταλαβα δεν ειχε σκοπο να προβει σε μια τετοια κινηση, απλα εθεσε ενα φιλολογικο ερωτημα ως θεμα προς συζητηση...
    Ανιψιέ κι εσύ με κατάλαβες, όπως και οι περισσότεροι απο τους υπόλοιπους.
    Τις προθέσεις μου και το τί θα ήθελα τα έχω παραθέσει σε προηγούμενα post αυτού του thread, βαριέμαι να τα ξαναγράφω.
    Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος.

Ευχαριστώ πάντως για την διευκρίνιση και την πρόθεσή σου να εξηγήσεις.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα να δε σου αρέσει η πραγματικότητα και θες να ακούς μόνο "μπάξε" και "τούμπανο" και "πριόνι" ... μην ανοίγεις θρεντ !!!

κατά τα άλλα πρόσεξε μην από τις πολλές στριγγλίες και τα ξεσκίσματα ...σκιστεί και κανα ...
    Κοίτα, αν δεν το έχεις καταλάβει, το αυτοκίντό μου μια χαρά λειτουργεί παρά τα όσα μπαξίματα και "σκισίματα". Μιλάμε για πραγματικότητα την οποία έχουν δεί και αρκετοί.

Οσο γι'αυτά που γράφεις για το: "Κοίτα αν δε σου αρέσει η πραγματικότητα και θες να ακούς μόνο "μπάξε" και "τούμπανο" και "πριόνι"... μου τα'χει ξαναγράψει κι ένας "Επιστήμονας" που είχα γνωρίσει σε κάποιους άλλους χώρους. Υπάρχει περίπτωση να έχεις καμία σχέση ?
    Αν ναί, σου προτείνω να μην επαναλαμβάνεσαι γιατί θα καταντήσεις γραφικός.

Επίσης για το: "αν δε σου αρέσει ... μην ανοίγεις θρεντ !" , αυτά αλλού, εκεί που ίσως να σε χωράει να δίνεις εντολές, όχι εδώ.
    Εδώ είναι λίγο διαφορετικά αν δεν το έχεις καταλάβει.

Ισως βέβαια να μην έχεις καταλάβει οτι και να το σπάσω το μοτέρ μου, εγώ το πλήρωσα κι εγώ θα πληρώσω να το ξαναφτιάξω.
    Δεν είναι όμως αυτό το θέμα.
    Ο σκοπός αυτού του thread αποτυπώνεται στο 1ο post.
    Πράγματι ενδεχομένως αυτό που θέτω σαν προβληματισμό, σαν project να είναι πανάκριβο για να "στηθεί" αλλά και γι'αυτήν την παράμετρο (κόστος) έχω γράψει οτι δεν πρέπει να λειτουργήσει ανασταλτικά.

Πιστευω οτι μιλάμε ελληνικά...

6. The Following 4 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

deepBLUE (16-03-10), NickE60 (16-03-10), stratos (16-03-10), Vasilis (16-03-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Kαλά οκ ...

φίλε βάλε ΕΣΣ !!!!

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαλά οκ ...

φίλε βάλε ΕΣΣ !!!!
    χαίρομαι που μαθαίνess !

9. The Following 6 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

bill_m3 (16-03-10), bmw (16-03-10), deepBLUE (16-03-10), stratos (16-03-10), tmilatos (17-03-10), Vasilis (16-03-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

ε ναι φίλε μου είσαι εγκυκλοπαίδεια στην αυτοκίνηση ... θεκνς για τις χρήσιμες πληροφορίες !!!

Rides
    2

Προεπιλογή

περαν του ess ή του asa, εγω θα ενδιαφερομουν να ακουσω την αποψη του φιλου μας του bmw σχετικα με ενα τετοιο εγχειρημα...
    σε καθαρα θεωρητικη βαση.

12. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

deepBLUE (16-03-10)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

ε ναι φίλε μου είσαι εγκυκλοπαίδεια στην αυτοκίνηση ... θεκνς για τις χρήσιμες πληροφορίες !!!
    Καμία εγκυκλοπαίδια δεν είμαι απλά προβληματίζομαι και ρωτώ για να μαθαίνω.
    Εξάλλου ρωτώντας πάς στην πόλη...
    Δεν ξέρω και κανέναν εδώ μέσα που να γεννήθηκε μέσα στο εργοστάσιο της BMW. Οποιος θέλει ρωτάει ότι θέλει και όποιος έχει γνώσεις (εσύ προφανώς έχεις), αν θέλει, τις μοιράζεται. Ετσι "δουλευει" το πράμα εδώ.
    Η δημιουργία εντυπώσεων είναι άλλο πράμα, μακριά απο 'μας.

Ευάγγελος.

14. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

deepBLUE (16-03-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    περαν του ess ή του asa, εγω θα ενδιαφερομουν να ακουσω την αποψη του φιλου μας του bmw σχετικα με ενα τετοιο εγχειρημα...
    σε καθαρα θεωρητικη βαση.
    Αφού μας τα είπε παραπάνω Στάθη, μας τα είχε πει και στο άλλο. Ο Μ54 είναι για 6500 άντε 6700 και όποιος "πειράζει" Μ54 είναι χαζός. Έχει το ένα πρόβλημα, έχει το άλλο, δεν λειτουργεί σωστά θα χαλάσει, πετας λεφτα κλπ κλπ. Απο ένα σημείο και μετα πετας λεφτα συμφωνώ, αλλά δεν έχει φτάσει στο σημείο αυτό κανένα Μ54 κομπρεσορ, από τα γνωστά τουλάχιστον.

Αυτό που με ενοχλεί εμένα περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο είναι ότι δεν έχω ακούσει 1 καλή κουβέντα για τα ess (ΤS) από τα γραπτά του, κι ας ξέρει ότι δουλεύουν άψογα κι απροβλημάτιστα σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Έστω 1 κουβέντα, 1 παραδοχή. Από κει και μετά να κάτσω να ακούσω οτιδήποτε. Αυτό εγώ το βλέπω τουλάχιστον σαν προκατάληψη. Τι να κάνουμε? αφού γίνεται, το έχουν κάνει άλλοι και παίζει, γιατί να μη δοκιμάσει? Σου λέει ότι δεν τον νοιάζει το κόστος!

16. The Following 3 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

deepBLUE (16-03-10), stratos (16-03-10), VanVIC (16-03-10)

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP