6ylinder (23-07-13), jkourkoulis (23-07-13), Kostas_1 (23-07-13), Ptboul (23-07-13), zografias (24-07-13)
zografias (23-07-13)
Θα παίξω μπάλα στα δικά μου, αν και είναι μαύρα και τα περνάω που και που με την αλοιφή της bmw, οπότε δεν πιστεύω να δω πολλά πράγματα... Στου πατέρα μου που είναι μπεζ και σε άθλιο χάλι να δω τι θα γίνει...
Θα τραβήξω και φωτο!
1. Να το κάνω και σε ταμπλό - πόρτες λέτε ε (Ρωτάω επειδή είναι σαν πλαστικό, δεν είναι σαν τα καθίσματα..) ??
2. Στου πατέρα μου είναι μισό δέρμα μισό ύφασμα... Στο ύφασμα παίζει άλλη διαδικασία ε??
Κάντο.. Περιμένουμε νέα με φοτο!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Έκανα κ το δικό μου σαλόνι με πράσινο σαπούνι.... Κοιτάξτε....οκ πάω πάσο, έφυγε η γυαλάδα που ήταν μάλλον από ιδρώτα κ παλαιότερα κεριά, αλλά κάποια τρομακτική αλλαγή δεν είδα. ΠΧ μια μαυρίλα που είχε το δέρμα του οδηγού δε βγήκε.
Μπορεί να φταίω εγώ που δεν έβαλα βούρτσα κ έτριβα τη σαπουνάδα με ένα σφουγγάρι. (δεν ήξερα αν αυτή που είχα στο σπίτι θεωρείται μαλακή ή σκληρή κ δεν ήθελα να πειραματιστώ :P )
Αλλά οκ, φαντάζομαι πως είναι 1 κλικ ποιο καθαρό απο ότι ήταν κ ας μη το βλέπω...
Μάλλον λόγο των comments εδώ, ενθουσιάστηκα κ περίμενα να δω λίτρα μαυρίλας να βγαίνει λες κ καθαρίζω καμινάδα :P
Αύριο θα του βάλω κ μια Armor All κρέμα που έχω να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός
Πήρα σήμερα το γαλάκτωμα της SONAX για να καθαρισω και να ενυδατώσω τα δερματα στο Χ3 μου (Nevada Mocca). Απογοήτευση.......στο τελος αφηνει μια γυαλάδα που δε μου αρεσει καθόλου. Ξερει κανεις καποιο προιον που να αφηνει το δερμα εντελώς ματ μετά την περιποίηση???
dreamer (11-09-19)
ειναι πολυ καλα και τα 2.και το ευχαριστο ειναι οτι ειναι απο τα λιγα καλα προιοντα που μπορεις να βρεις ευκολα και σε πολλα μαγαζια στην ελλαδα.η autoglym εχει πολλα προιοντα αλλα δεν ειναι ολα πανω του μετριου.αυτο ειναι απο τα καλυτερα της αγορας και της ιδιας της εταιρειας και σε πολυ καλη τιμη.μια συμβουλη μονο,αν κανεις και το τιμονι σου μην βαλεις εκει leather care μπορει να γλυστραει μετα. βαλε μονο το leather cleaner το καθαριζει και γινεται ματ. δεν πειραζει να βαλεις αλλα μετα αν τα χερια σου ιδρωνουν οπως τα δικα μου θα γλυστραει.βασικα και να μην ιδρωνουν το τιμονι ειναι συνεχεια σε τετοια χρηση που αμεσως βρωμιζει.
trueno (11-09-19)