Αρχικό μήνυμα απο
Stamatis
Για να παρετε μια ιδεα του τι σημαινει εφαρμοσμενη εταιρικη πολιτικη
Πηγα το μερκεντε γιατι εβγαλε σερβις.
Μπηκε στη ραμπα.
Ειχαν τσεκ λιστ οπου ειδαν και συμπληρωσαν με ενα παλμ επιτοπου:
Υγρα πλυστικου
Υγρα φρενων
Υγρα ψυξης
Εβγαλαν ροδες, συμπληρωσαν αερα
Ελεγξαν τακακια και εγραψαν ποσο τοις εκατο φθορα εχουν
Εβαλαν ροδες
Αλλαξαν λαδια και φιλτρο
Εβαλαν το αμαξι στο φρενομετρο
Εβαλαν το αμαξι στο αμορτισερομετρο
Εβγαλαν καρτα καυσαεριων (ηθελε ακομα 2 μηνες αλλα με ρωτησαν και ειπα οκ)
Τσεκαραν λαστιχα σε υαλοκαθαριστηρες, καθαρισαν τζαμια
Εκαναν ελεγχο αιρκοντισιον
Λιπαναν τους μεντεσεδες στις πορτες
Εκαναν παρατηρησεις οτι θα χρειαστει βαση προγραμματος φιλτρο καμπινας στο επομενο σερβις η σε 10.000 χλμ καθως και οτι τα λαστιχα θα χρειαστουν αλλαγη μιας και ειναι οριακα χαμηλα το πελμα
Μου εδωσαν τη λιστα τυπωμενη σε ενα χαρτι και απο πισω μια προσφορα για λαστιχα σε καλη τιμη (οχι φτηνα λαστιχα, επωνυμα εγκεκριμενα σε τιμη περιπου οσο του Κυριαζη)
Και πληρωσα 210 ευρω
Πηρα το αμαξι με ναυλον στο καθισμα και το τιμονι και χαρτι στο χαλακι.
Δυο μερες μετα με πηραν τηλεφωνο αν ειμαι οκ.
Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο αυτο το ποσο.
Έγινε κι ενδελεχής έλεγχος όπως λες, αλλά αν σκεφτείς ότι μια αλλαγή λαδιών χρεώνεται γύρω στα 110-120 ευρώ σε αντιπροσωπεία, τότε σου πήραν σχεδόν 100 ευρώ για μερικά υγρά (που στα συμπλήρωσαν απλά γιατί αν στα άλλαζαν θα ήταν αλλιώς αφού και για τα υγρά φρένων και για το ψυγείο χρειάζεται κάποια ώρα) ελάχιστης αξίας και κάποιους ελέγχους,
Κατά τη γνώμη μου, όσο καλές υπηρεσίες και να προσέφεραν (που το έκαναν με βάση αυτά που λες), δεν παύει τα μόνα αναλώσιμα που χρησιμοποιήθηκαν να είναι τα λάδια και το φίλτρο λαδιού, οπότε το ποσό είναι αρκετά μεγάλο.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong