9,5 στα 10 φιλτρα βενζινης που βγαζουν οι συναδελφοι μου απο τα αυτοκινητα,αμα τα φυσιξεις αναποδα βγαζουν ΜΑΥΡΟ ζουμι.
οι αντλιες βενζινης ψωφανε με χαρακρτιριστικη ευκολια και οταν τις βγαζεις μεσα απο το ρεζερβουαρ και στεγνωσουν εχουν πανω τους μια σκονη καφε-σκατι.σαν σκουρια ενα πραγμα.
ολο το συστημα της αντλιας ειναι κατασπρο πλαστικο και εχει τυχει να βγαλουμε αντλια στα 20.000χλμ και να ειναι καφε!
τυχαιο? δε νομιζω....
αντε βγαλε ακρη εσυ τωρα με το μεγαλυτερο καρτελ και την ισχυροτερη κλικα της ελλαδας.αλητεια και μαφια,τοσα χρονια τους εχω σιχαθει τους αληταραδες.
ολοι μεσα στα σκατα ειναι.
συγνωμη αν θιγω καποιον αλλα ειναι η γενικοτερη εικονα αυτο και γω ειμαι ενας απλος καταναλωτης που πληρωνω ενα προιον ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και ειναι και χειρηστης ποιοτητας.
κανεις δεν μπορει να με προστατεψει ουτε ως προς το τι σκατα βαζω μεσα στο ρεζερβουαρ μου αλλα ουτε και προς το ποσο βαζω και ποσο πληρωνω.
Και το χειροτερο ολων ειναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Τ Ι Π Ο Τ Α
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
nikos1400 (26-05-11)
Και εγω πρεπει να πω οτι σπανιως κοιταζω τιμες.
Κοιταζω να βαζω απο "γνωστα" μου βενζιναδικα που δεν μου δημιουργουν "θεματα" στην τροφοδοσια.
Τυχαινει να ειναι απο ΕΚΟ και Silk Oil.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Εμένα το αυτοκίνητο μια φορά χωρίς να είναι εντελώς άδειο πήρε 66 λίτρα βενζίνη ενώ ο κατασκευαστής αναγράφει ότι έχει ντεπόζιτο 63 λίτρα!Μέσω του secret menu στο Ε46 που αναγράφει πόσα λίτρα έχει ακριβώς μέσα το αυτοκίνητο διαπιστώνω μεγάλες αποκλίσεις από βενζινάδικο σε βενζινάδικο και οχι του ενός λίτρου όπως ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω!
Αντε να παρουν και αλλα λαμογια σειρα, αυτο στη Βαρη που ειχαν βρει πειραγμενο, ακομη κλειστο και αδειο εσωτερικα, αραχνες εχει πιασει.https://www.onair24.gr/news/category/8/content/7025
25 Μαΐου 2011
Στην άμεση σφράγιση των εγκαταστάσεων των αντλιών και δεξαμενών, καθώς και στην οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της οδού Πειραιώς 200 στο Μοσχάτο προχώρησε σήμερα κλιμάκιο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Η σφράγιση πραγματοποιήθηκε παρουσία Εισαγγελέα και Αστυνομικής δύναμης ενώ είχε προηγηθεί πόρισμα ελέγχου της αρμόδιας Δ/νσης του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ότι στο συγκεκριμένο πρατήριο εντοπίστηκαν ηλεκτρονικοί μηχανισμοί στις αντλίες βενζίνης, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η παρεχόμενη στους καταναλωτές ποσότητα καυσίμων.
Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός δήλωσε: «Σε περίοδο οικονομικής κρίσης οφείλουμε να είμαστε παρόντες και να εφαρμόζουμε τη νομοθεσία. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να προστατεύσουμε τους καταναλωτές από τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα αισχροκέρδειας».
Jimmakos (26-05-11), Panos 316T (26-05-11)
Εγω παντως εβαλα μια φορα ΕΚΟ 95 ECONOMY κ ειδα το αμαξι πολυ πιο νευρικο κ η αυτονομια οσο πατουσα το γκαζι αυξανοταν,κ ημασταν 3 ατομα μεσα...Λεω ιδεα μου θα ειναι,τυχαιο γεγονος...
Μετα απο 3 μερες ξανα εβαλα την ιδια βενζινη σε διαφορετικο βενζιναδικο κ ειδα παλι τα ιδια,με ταχυτητες 100-120 για αποσταση 64 χλμ μου εβγαλε μεση καταναλωση 7.6,παλι 3 ατομα μεσα στο αμαξι,τα ιδια με την προηγουμενη,ακριβως το ιδιο βαρος,νουμερο που ειχα παρα πολυ καιρο να δω,που με οποιαδηποτε αλλη βενζινη ημουν παντα πανω απο 10 λιτρα!!!Το αμαξι παλι ηταν πιο νευρικο,δεν μπορουσα να το πιστεψω...
Ι donut understeer...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM