αααααχχχχχ
τα μηχανακια.....μεγαλος ερωτας κι'αυτος.....
Και εγω περασα απο:
-Πρωτη μυρωδια ενα Garelli με τα πεταλια σαν τα Piaggio.
-Μετα ο θειος ερχοτανε συνεχεια (12 χρονων εγω) σπιτι με 900αρι bol d'or με μπουρι/χωνι. Τα πρωτα οφθαλμολουτρα...
-Παπι δικο μου Honda Dream 100 στα 17 για να πηγαινω (λεει) στο φροντιστηριο. Μετα απο χρόνια ψυχολογικης πιεσης στους γονεις...
-Bandit 400 μετχ με το πρωτο μου εισοδημα.
-Καινουριο Monster 620i.
(Λιγες συντομες περιστασιακες βολτες διαφορα μηχανακια όποτε τυχαινε)
-Καινουριο Suzuki GSX 1400. Το μονο αληθινο λαθος που εκανα στη ζωη μου, που το πουλησα (το 2005)...
Διαλειμμα μερικα χρονια και ελαφρα καταθλιψη, γιατι νομιζα (λεει) οτι θα την παλευα μονο με παπι (Ιννοβα)...
-Και τωρα πια, απο τον Δεκεμβρη που περασε, αυτο εδω που ειναι σε φαση ελαφρας ανακατασκευης !
[IMG][/IMG]
(η ημερ/νια ητανε λαθος ρυθμισμενη στη φωτογραφικη)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 06-07-10 στις 18:36
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Tsik.D. (18-01-13)
Να προσθεσω οτι και ο Σταυρος (stavr) ξαναπηρε μηχανακι, και ειναι και BMW !
Scarver 650.
( σε εδωσα στεγνα)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
εδω και καποια χρονια, μετα απο ενα συμβαν, που ευτυχως δεν μου στοιχησε ...δεν εχω μηχανη..παρα μονο ενα παπακι..!απο την κατοχη μου περασαν αρκετα...οποτε θα αναφερω, οσα θυμαμαι.
- honda c50..περασε στην κατοχη μου στα 15 ...και περασε ολα τα σταδια βελτιωσης 72..90..100...115.,.και τελος σχεδον 130...με δισκοφρενα μπρος- πισω...το κρατησα 16 χρονια..η αδυναμια μου! το εδωσα σε ξαδερφο...γιατι το λυπομουν να σαπιζει στην αποθηκη...
-kawasaki max 100
-suzuki bantit 400v
-yamaha xt 125
-yamaha fzr 250
-yamaha fzr exup 400
-honda xr 250
-yamaha xt 500
-honda cbr 600
-honda nsr 250 pgm
-honda bross 400
-ktm 250 διχρονο
-ktm 620
-ktm 640 supermotard
-kawasaki kdx 200
-kawasaki kdx 250 supermotard
-montenas kriss star 125
θυμηθηκα και αλλα 2...yamaha virago 250 ...&.... honda steed 400
εγω εχω ενα αρχαιο scooter Χοντα Foresight 250 και κανω περιπου 1000 χιλιομετρα τον χρονο. Εκτος απ την βεζινη το μονο εξοδο που κανω απανω του ειναι μια μπαταρια που αγοραζω καθε καλοκαιρι για να ξεκινα αφου καθετε 10 μηνες το χρονο. Τα τελευταία 4 χρονια δεν του αλλαξα ουτε λαδι και παει καλα ακομη.
Βγαζει και 130 χιλιομετρα τελικη σε κατηφορα χωρις ευνοϊκό τυφωνα.
Φετος σκεφτηκα να παρω κατι πιο μοντερνο στο ιδιο στυλ. Δεν θελω κατι ακριβο αφου την ιδια χρηση θα κανει.
Εχετε κατι να προτείνετε??
nikos1400 (06-07-10)
Το καινουριο σκουτερ Χοντα το "υβριδικο".
250 νομιζω ειναι, και οικονομικο, και φτηνο αν θυμαμαι καλα.
RTFM
chief (06-07-10)
γραψε λαθος,
125 ειναι
https://www.mototriti.gr/data/news/p...news/81553.asp
RTFM
τώρα έχω ένα Aprilia Scarabeo 300s
Πιστεύω είναι το καλύτερο σκούτερ μέχρι τα 300 κυβικά γι'αυτούς που θέλουν να κάνουν αρκετά μεγάλες αποστάσεις, δηλαδή 40-50 χιλιόμετρα σε ανοιχτό δρόμο αλλά θέλουν και ρετρό εμφάνιση. Για πόλη χάνει σε ευελιξία σε σχέση με τα πιο πολλά σκούτερ γιατί το τιμόνι δεν κόβει και το βάρος του το δείχνει στους επιτόπιους (στρίψιμο με το πόδι κάτω)
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
BILL007 (15-11-12)