Σελίδα 7 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 567891757107 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν το είπα για να σε θείξω-προσβάλω...απλά μου φάνηκε παράξενο...

Φιλικά Βασίλης

Stradale Guest

Προεπιλογή

Κανένα πρόβλημα ρε συ,τι να με προσβάλεις, σιγά τι είπες!

3. The Following User Says Thank You to Stradale For This Useful Post:

Vasilis M3 (28-08-12)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων

Επίσης η μετάδοση ακούγεται.Σου λέει υπάρχω,είμαι εδώ,δώσε μου σημασία.Είναι λογικό; Σε χαμηλές ταχύτητες παραδείγματος χάρη από αλλαγή 1η-3000στρ/λ σε δευτέρα "ΓΚΟΥΠ".Υποθέτω ότι έχω να κάνω με περίπτωση <<ειδικό αυτοκίνητο-ειδικές καταστάσεις>> αλλά στο S2K που είχα δεν έκανε κιχ οπότε το παραθέτω και αυτό...
    σ'αυτην την περιπτωση βλλεπω κλασικο φαγωμα δισκο -πλατω (και να εκδηλωνετε ολο και πιο πολλυ με την παροδο σε ολες τις ταχυτητες) αλλα στις αλλες 2 πιο πανω περιπτωσεις Idont Know μπορει να'ναι 1000/2

Rides
    2

Προεπιλογή

Ποιος μπορει να μου πει λιγο κοστη συντηρησης για Ε46 Μ3 smg;

Ασφαλεια, τελη, καταναλωση, συντηρηση κλπ;

Στα 80Κ κμ τι σερβις χρειαζεται; Κοστος;

Τι προσεχω σε Μ3 του '03; Το smg τι συντηρηση εχει;

Μου'χουν μπει κατι ιδεες...

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
    Nikos

6. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

alexk (28-08-12)

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος μπορει να μου πει λιγο κοστη συντηρησης για Ε46 Μ3 smg;

Ασφαλεια, τελη, καταναλωση, συντηρηση κλπ;

Στα 80Κ κμ τι σερβις χρειαζεται; Κοστος;

Τι προσεχω σε Μ3 του '03; Το smg τι συντηρηση εχει;

Μου'χουν μπει κατι ιδεες...

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
    για ασφαλεια τον χρονο
    να υπολογιζεισ γυρω στα 700ευρω οχι μεικτη
    τελη 1100ευρω καταναλωση απο 10.6 κ αναλογα το ποδι σου ποιο πανω.συντηρηση¨αλλαγη λαδιων 80ευρω με το φιλτρο 100ευρω μπουζι 110ευρω.το 2003 ειναι απο ανακληση θετικο αυτο,γενικα βλεπεισ συμπιεση κυλινδρων τον μαφ ελεγχο τα μπεκ ,το πατωμα πισω αν εχει ανοιξει,ελπιζω να βοηθησα αν ξεχναω κατι ασ με συμπληρωσει καποιοσ.

8. The Following User Says Thank You to saulm3 For This Useful Post:

Nikos! (28-08-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελη 1100, ασφαλεια εγω που κατηργησα τη μικτη ειναι στα 400 το εξαμηνο, και με μικτο κυκλο εχεις 370 χιλιομετρα στο ρεζερβουαρ. 550 για ταξιδι.
    Συντηρηση πολυ λογικα πραγματα. Καθε 7000 λαδια και φιλτρο, ενω η τριτη αλλαγη παει με φιλτρο βενζινης μπουζι, βαλβολινες διαφορικου.
    Στα 40.000 θα αλλαξεις και βαλβολινες σαζμαν μαζι με ολα τα υπολοιπα και εισαι οκ. Τα ιδια και στα 80.000 ενοειτε, με κοστος στο πεντακοσαρικο.
    Ζημιες στο smg, θα σε κανουν να ριξεις τρελο βρυσιδι. Εγω το εχω δηλωσει. Ετσι και μου κανει αλλη μαγκια, το ξηλωνω και βαζω χειροκινητο. Ετσι και αλλιως παλι θα τον ραβω τον κρητικο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Nikos! (28-08-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το πατωμα δεν λεει τπτ. Αν εχει ανοιξει, απλα να τσεκαρει αν εχει γινει σωστη δουλεια.
    sympether with chiefτης

/

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελη 1100, ασφαλεια εγω που κατηργησα τη μικτη ειναι στα 400 το εξαμηνο, και με μικτο κυκλο εχεις 370 χιλιομετρα στο ρεζερβουαρ. 550 για ταξιδι.
    Συντηρηση πολυ λογικα πραγματα. Καθε 7000 λαδια και φιλτρο, ενω η τριτη αλλαγη παει με φιλτρο βενζινης μπουζι, βαλβολινες διαφορικου.
    Στα 40.000 θα αλλαξεις και βαλβολινες σαζμαν μαζι με ολα τα υπολοιπα και εισαι οκ. Τα ιδια και στα 80.000 ενοειτε, με κοστος στο πεντακοσαρικο.
    Ζημιες στο smg, θα σε κανουν να ριξεις τρελο βρυσιδι. Εγω το εχω δηλωσει. Ετσι και μου κανει αλλη μαγκια, το ξηλωνω και βαζω χειροκινητο. Ετσι και αλλιως παλι θα τον ραβω τον κρητικο.
    Μάλιστα.

Ασφάλεια ίδια πληρώνω, κατανάλωση τα ίδια βλέπω μόνο τα τέλη είναι λίγο αυξημένα, αλλά οκ. Τα σέρβις πάνω-κάτω επίσης τα ίδια.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι κάτι ζημιές στο πάτωμα που έχω ακούσει και αυτό που λες για το smg...τι μπορεί να κάτσει και πόσο μπορεί να πονέσει?

Απ'την άλλη...αξίζει να δώσω ρε γμτ ένα 2λτ Ε90, πιο σύγχρονο, 4θυρο με 40Κ κμ για ένα Ε46, πιο παλιό, με τα διπλάσια χιλιόμετρα (αυτό ειδικά)? Ναι ΟΚ, είναι Μ3..i know.

Τι ήθελα και μπήκα στο car.gr...μάτι δε θα κλείσω...
    Nikos

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το πατωμα δεν λεει τπτ. Ακομα και αν ειναι αθικτο που λεει ο λογος, μπορει να ανοιξει σε σενα.
    Οποτε βγαλτο απο το μυαλο σου αν σκεφτεσαι να παρεις, μιας και ειναι κουσουρι της σειρας. Ακομα και αν ειναι γαζωμενο το αμαξι, εγω θα το προτιμουσα αν ηξερα οτι εγινε σωστη δουλεια.
    Για το σαζμαν, δυο πραγματα μονο. Αισθητηρας αναγνωρισης ταχυτητας...650 ευρα + τοποθετηση.
    Αντλεια...2000 ευρα.
    Για ελεγχο κοιτας.
    Ποτενσιομετρο
    Βολταζ μαφ
    πατωμα
    Συμπιεση.
    Αν το παρεις, κανεις κατευθειαν το μεγαλο σερβις και μια ρυθμιση βαλβιδων και εισαι οκ.
    Φυσικα φρενα, αναρτησεις, λαστιχα κτλ τα τσεκαρεις ολα, γιατι ο τραχανας απλωνεται πολυ αν ειναι παρατημενα.
    Τωρα αν αξιζει η οχι, εσυ θα το κρινεις. Εγω παντως δεν το σκεφτομαι καν.
    sympether with chiefτης

/

14. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (28-08-12), Leonidas_E39 (29-08-12), soc12r (28-08-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλιστα.

Ασφάλεια ίδια πληρώνω, κατανάλωση τα ίδια βλέπω μόνο τα τέλη είναι λίγο αυξημένα, αλλά οκ. Τα σέρβις πάνω-κάτω επίσης τα ίδια.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι κάτι ζημιές στο πάτωμα που έχω ακούσει και αυτό που λες για το smg...τι μπορεί να κάτσει και πόσο μπορεί να πονέσει?

Απ'την άλλη...αξίζει να δώσω ρε γμτ ένα 2λτ Ε90, πιο σύγχρονο, 4θυρο με 40Κ κμ για ένα Ε46, πιο παλιό, με τα διπλάσια χιλιόμετρα (αυτό ειδικά)? Ναι ΟΚ, είναι Μ3..i know.

Τι ήθελα και μπήκα στο car.gr...μάτι δε θα κλείσω...
    Tο πάτωμα άν είναι ξεσκισμένο το αυτοκίνητο και με χαλασμένα συνεμπλοκ γέφυρας πολλές φορές σχίζεται.
    Βέβαια, επισκευάζεται.
    Μπορείς να κάνεις την διόρθωση που έβγαλε η BMW και μετά θα είναι οκ (βλέπε εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13277).

Τα SMG γενικά δεν έχουν πρόβλημα και δουλεύουν πολύ καλά τον συμπλέκτη.
    Ο Θωμάς που είχε πρόβλημα είναι επειδή το έχει κάνει ταξί. Έτσι βγάζει ένα χαρτζιλίκι τα βράδια για τα αναλώσιμα της πίστας

Για εμένα, αξίζει.
    Το Ε90 δεν είναι τόσο πιο προηγμένο (κάτι μπιχλιμπίδια του στυλ, ηλεκτρικό κλείδωμα του τιμονιού, τα φώτα σβήνουν αυτόματα όταν το κλειδώνεις κτλ).
    Κάτι ουσιαστικό για εμένα δεν έχει. Εντάξει μερικοί θα πουν ότι η ανάρτηση του Ε90 είναι έτη φωτός μπροστά.
    Σιγά την ανάρτηση πια ! Ίδια σχεδίαση με Μερτσέντες 190 έχει, που είναι η πρωτοπορεία ?

Πάντως κάνε μια δοκιμή το Μ3 αυτό και θα δεις γιατί αξίζει παρ'όλο που είναι "παλιό".
    Για εμένα το Μ3 Ε46 αγγίζει την τελειότητα.
    Γιατί ?
    Γιατί είναι λογικό αυτοκίνητο και όχι υπερβολικό.
    Η ιπποδύναμή και το βάρος του είναι λογικά, για σπορ οδήγηση.
    Δεν καίει λάστιχα, δεν καίει ένα σκασμό βενζίνη κτλ.
    Οτιδήποτε με 400-500-600 άλογα απλά δεν τα χρειάζεσαι, δεν τα αξιοποιείς και συνήθως καις ελαστικά.
    Τα 343 είναι χρυσή τομή. Το πλαίσιο και η ανάρτηση άψογα. Ένα τέλειο αυτοκίνητο για εμένα.

Ρώτα και το Χρήστο που έρχετε από τη σχολή της Honda να σου πει απόψεις γιατί μπορεί κανείς να πει εμείς είμαστε βαμμένοι μπεμδεδάκηδες και τα βλέπουμε όλα άσπρα-μπλε.

16. The Following 15 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

dark knight (08-02-14), Dimzan (29-08-12), imolarot (31-08-12), Leonidas_E39 (29-08-12), Nikos! (28-08-12), nikos1400 (29-08-12), pilot (29-08-12), RallyArt (28-08-12), saulm3 (28-08-12), soc12r (28-08-12), steliosm46 (29-08-12), Thomelef (28-08-12), Vasilis M3 (29-08-12), Vassilis ///M (29-08-12), zaharias (29-08-12)

Σελίδα 7 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 567891757107 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP