Τον ασταμάτητο έχεις !!!!
Τον ασταμάτητο έχεις !!!!
χαχαχαχαχα καλό!
Μπά, αυτός έχει ξεφύγει προ πολλού ..δεν τον πιάνει κανείς πλέον... ένα μοτερ του λείπει και θα έχει ένα Μ5 με όλους τους κωδικούς εξοπλισμού....
έχει αρκετή δυσκολία το εγχείρημα γιατί η BMW δεν δίνει retrofit για LCI φώτα στα προ του 2005 Ε60 ...και θέλει πολύ ψάξιμο και "balls" για να τα κάνεις πλήρως λειτουργικά.... επίσης στα pre-LCI oi διαφορές στα μετά τον 9ο μήνα του 2005 με τα προ του 9ου 2005 καθώς και με τα προ του 2oυ 2005 είναι μεγάλες όσον αφορά ηλεκτρικό κύκλωμα υπομονάδες και διαχείριση της μονάδας των φώτων...
S8N (09-12-10)
Ναι με το που βρούμε μια ευκαιρία πάμε σε αυτή την "κατράμι" ευθεία να δούμε που βρισκόμαστε.
Γεια σου Κωνσταντίνε...Εσύ αν θυμάμαι καλά LCI έχεις...τυπική διαδικασία για σένα τα adaptive πλέον
χαχαχα που τέτοια τύχη, ποτέ δεν ξέρεις όμως
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά δεν σκέφτομαι να το αποχωριστώ άμεσα (αφού μου καλύπτει όλα τα μεράκια και κέφια, είναι το "αγχολυτικό μου στη θεραπεία μου") χαχαχα
Νικόλα βρήκα κομπλέ μοτέρ, σασμάν μαζί με τις υδραυλικές αντλίες, ηλεκτρικά, κεντρικό, πίσω άξονα, πίσω γέφυρα και πολλά ακόμα παρελκόμενα με 7000¤!!! αλλά είναι από το LCI δυστυχώς (θέλω άλλο ταμπλό, μπλα μπλα μπλα)
Χεχεχε άντε να ανοίγουμε το δρόμο για μελλοντικούς, επίδοξους και φιλόδοξους με ιδιαίτερες ανησυχίες "LCIάκηδες"
Μην τα συζητάς Νικόλα, μην τα συζητάς...Θέλει ένα σωρό κωδικοποιήσεις με σειρά τοποθέτησης των διαφόρων εγκεφάλων, modules, αλλαγές στη σειρά καλωδίων της πλεξούδας που καρφώνεται στον εγκέφαλο, επιπλέον εγκέφαλο που καθοδηγεί τα adaptives και ένα σωρό άλλες αλχημείες που ούτε καν θυμάμαι...Όσο για το θέμα των Balls, όντως πρέπει να τα "έχεις" τεράστια για να επιχειρήσεις, αλλά και να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα, αφού σε ερώτηση που έκανα στον Μανώλη από που ψωνίζει "προφυλακτικά" μου είπε πως είναι ειδική παραγγελία στο "μέγεθός του", γιατί στο εμπόριο δεν βρίσκει πουθενά
Τα έχω απο την "μανούλα" τα adaptive....
PANOS-E60 (09-12-10)