Η φορτιση γινεται επαγωγικα.....οπως και στις ηλεκτρικες οδοντοβουρτσες.
Η φορτιση γινεται επαγωγικα.....οπως και στις ηλεκτρικες οδοντοβουρτσες.
Bazil Van Sinner (03-03-13), nikos valvetronic (03-03-13), sierra (03-03-13)
aristent (03-03-13)
Να σας πω τώρα και τα νέα σχετικά με το θέμα. Τελικά έφτασα στο σημείο να αλλάξω την πλακέτα GM V(5), γιατί άρχισε να μην κλειδώνει και από μέσα και όταν κλείδωνα με το κλειδί απέξω, κλείδωνε μόνο η πόρτα του οδηγού.
Έτσι ψάχνοντας εδώ μέσα βρήκα ένα λίνγκ από τους φανάτικς μεταφρασμένο και ξεσκίστηκα στο διάβασμα. Την έβγαλα λοιπόν την κοίταξα την καθάρισα την δοκίμασα αλλά τίποτα. Έτσι λοιπόν άρχισα το ψάξιμο για άλλη. Τιμές BMW, σε διάφορους ντίλερ (ελληνικά) από 412 - 420¤. Οπότε μια και δεν είμαστε τώρα για τέτοια στράφηκα σε μεταχειρισμένο, οπότε άρχισα να απογοητεύομαι γιατί έβρισκα άλλη να μην ανοίγει το ένα παράθυρο άλλη το άλλο, άλλη να μην κλειδώνει και τότε θυμήθηκα τον Αtsa lino. Τον πήρα τηλέφωνο μου είπε ότι δεν είχε και λέω τώρα την κάτσαμε θα πάμε για 500¤ αλλά αμέσως μου λέει "Πάνο πάρε το μεσημεράκι και θα σου βρω εγώ", έτσι μέχρι το μεσημέρι ήμουν σε αναμονή. Το μεσημέρι τον πήρα και μου λέει: (έχω ευχάριστα νέα, σου βρήκα αλλά, μόλις το άκουσα πάγωσα, θα την έχουμε αύριο, ξεπάγωσα . Άφησα λοιπόν το αμάξι λυμένο και περίμενα το αύριο.
Το αύριο ήρθε, ήταν η Παρασκευή προχθές και περίμενα να περάσει η ώρα για να συνεννοηθώ με τον Πέτρο για την παραλαβή και χτυπάει το τηλέφωνο και με παίρνει ο ψηλός ο A8hnaios και τι μου λέει: Πάνο έχω το ίδιο πρόβλημα εσύ τι έκανες; Του είπα τα σχετικά και του λέω κάτσε να πάρω τον Πέτρο μπας και βρει και άλλη μία. Πήρα λοιπόν τον Πέτρο και μου είπε ότι το απόγευμα θα τις έχει και τις δύο. Τότε λέω του ψηλού να βγάλουμε και την δική σου να είναι έτοιμο για να τις δοκιμάσουμε αμέσως. Συμφώνησε και άρχισε το βάσανο μου γιατί δεν άνοιγε ή πόρτα του συνοδηγού, δεν ξέρω αν σας είπα ότι η πλακέτα είναι πίσω από το ντουλαπάκι και θέλει ξήλωμα. Εγώ λόγω της εγχείρησης καρδιάς δεν πρέπει να ζορίζομαι και μου ήταν πολύ δύσκολο με την πόρτα κλειστή, ξεβίδωσα το ντουλαπάκι αλλά δεν έφθανα τις ασφάλειες που έχει να το ξεκουμπώσω. Έτσι προσπάθησα από την θέση του οδηγού να ξαπλώσω για να το ξεκουμπώσω και ήταν το λάθος μου. Γιατί; Όταν ζορίστηκα λίγο παραπάνω στη λαβή τού χειρόφρενου άκουσα ένα κρακ στα δεξιά πλευρά και πόνεσα (μέχρι και σήμερα πονάω και ήταν και ό λόγος που δεν έγραψα νωρίτερα). Βγήκα έξω αμέσως πήρα αναπνοή και σε λίγο ξαναμπήκα για να μην αφήσω στη μέση τον ψηλό. Αυτή την φορά όμως ρίξαμε το κάθισμά τελείως κάτω και μπήκα ξάπλα και πονώντας αρκετά κατάφερα και την ξεκούμπωσα . Το απόγευμα πήγα με και οι δύο να πάρουμε τις πλακέτες από τον Πέτρο, ο οποίος μας είχε φέρει 3 να δοκιμάσουμε, να είναι καλά. Η μία δεν άνοιγε τα πίσω παράθυρα, οι άλλες δύο ήταν ΟΚ. Τις κούμπωσα προγραμμάτισα και το κλειδί του A8hnaiou και ήταν έτοιμος αυτός αλλά το δικό μου κλειδί πάλι δεν δούλευε, μάλλον θέλει πρόγραμμα. Έχει κανένας το μηχάνημα να ο προγραμματίσουμε; Μου είπε ο ψηλός να πάμε σε κάποιον BMW την Δευτέρα και θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Atsa lino που μας βοήθησε πολύ και γλυτώσαμε και τις δύο 500αρες ¤. Νεώτερα μόλις το φτιάξω.
Καλημέρα σε όλους και με συγχωρείτε αν σας ζάλισα. Α! μην το ξεχάσω τώρα που πείρα το κολάι όποιος θέλει του κάνω την δουλειά και αυτός κερνάει καφέ.
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
A8hnaios (03-03-13), aristent (03-03-13), Atsa linos (05-03-13), individual (03-03-13), Kostas_1 (03-03-13), Leonidas_E39 (05-03-13), Nino (03-03-13)
Food for thought
Relay , Repair Service, Info & Service
ΥΓ
Sorry για το off topic
Σήμερα πήγα το αμάξι τον Κο Χρήστο Φλασκή και έβαλα το αμάξι στο GT1 προγραμματίστηκε η GM 5 και δουλεύουν όλα καλά, εκτός από το κλείδωμα - ξεκλείδωμα από τα κουμπιά των κλειδιών. Μετά από ψάξιμο ο Κος Χρήστος μου είπε ότι φταίει η κεραία που παίρνει εντολή, δεν έπαιρνε σήμα, από τα κουμπιά των κλειδιών. Οπότε πάμε για πλακέτα η οποία βρίσκετε εσωτερικα στην αριστερή κολόνα στο πίσω μπαρμπρίζ δηλαδή από την πλευρά του οδηγού πίσω. Μόλις την αλλάξω θα σας πω νέα.
Υ.Γ. Τα γράφω εδώ για να είναι μαζί με την αλλαγή μπαταρίας του κλειδιού "ΔΙΑΜΑΝΤΗ" όπως λέγετε, που έγραψε φίλος Dermatis και να υπάρχει μια συνολική εικόνα του τι μπορεί να συμβαίνει όταν δεν κλειδώνη - ξεκλειδώνη και δεν ανοίγουν τα παράθυρα, εκτός της μπαταρίας...
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Παναγιωτη --πιστευω μετα το σημερινο ραντεβου που ειχαμε στον χωρο μου να καταφερα να σου λυσω και το τελευταιο προβλημα στο κουπε σου!!
aristent (05-03-13), Leonidas_E39 (05-03-13), sierra (05-03-13)
Atsa linos (07-03-13)
Απόψε το βράδυ πήγα στην αποθήκη (μου λύθηκε και αυτή η απορία που είχα) του Πέτρου και πήρα μια πλακέτα που θα την δοκιμάσω αύριο και πιστεύω ότι θα τελειώσω με την υπόθεση κλειδιά. Αύριο θα σας πω νεότερα. Α! και Πέτρο μια και είδα ότι έχεις μπόλικο πράγμα θα κοιτάξω σιγά σιγά να φορτώσω την μπέμπα. Το πρώτο θα είναι μία μπάρα ...
Atsa linos (07-03-13), Vassilis ///M (06-03-13)
Σήμερα πρωί πήρα την μπέμπα και πήγα τέρμα Θησέως στον Χρήστο (καταλάβατε σε ποιόν) για να βάλουμε την πλακέτα της κεραίας που μου έδωσε ο Πέτρος χθες το βράδυ. Μόλις πήγα ο ίδιος ο Χρήστος το ξήλωσε και μαζί με τον Κώστα ξεκίνησε η αλλαγή της πλακέτας. Περιττό να σας πω ότι έπεσε μέσα στην διάγνωση και η εγχείρηση πέτυχε, το προγραμμάτισε και πλέον τα τηλεχειριστήρια των κλειδιών δουλεύουν άψογα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέτρο και τον Χρήστο για εξυπηρέτηση και την βοήθεια που μου προσέφεραν απεριόριστα. Να είναι καλά και οι δύο…
aristent (06-03-13), Atsa linos (07-03-13), bill_m3 (07-03-13), Vassilis ///M (06-03-13)