spyrosK (31-01-13)
Μέτα απο 9 πέριπου μήνες με αέριο ,έχω κάνει 14300χλμ μέχρι ώρας ,ουτε λαμπάκια , μια χαρά όλα ......
120ie87 (11-02-13)
update στο θεμα. εχουμε νεωτερα στοιχεια (xλμ, τυχον προβληματα, καταναλωση και γενικοτερη λειτουργια του αυτοκινητου), απο τον gnx και τον 120 iE87 για το συστημα Prinz ?
γιατι σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το τοποθετησω στο Χ3 μου
Εχω κινητήρα Ν42Β20 και χρησιμοποιώ υγραέριο 3χρόνια παρα ένα μήνα με περίπου 60.000χλμ. Δυστυχώς η εγκατάσταση του υγραερίου εξαρτάται από τις παρακάτω μεταβλητές:Κιτ+μάρκα, εγκαταστάτης, dme εφόσον μιλάμε για BMW.Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι ελάχιστοι οι γνώστες και οι επαγγελματίες εγκαταστάτες, όπως επίσης δεν μπορούν να αντιληφθούν την διαφοροποιηση των προσαρμογών του κινητήρα.Γενικά να είσαι προετοιμασμένος ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταφέρει να σου το εγκαταστήσει κιτ και να δουλεύει τέλεια με την πρώτη όποτε να ξέρεις ότι θα ξαναπάς.
Κανένα απολύτος θέμα μέχρι στιγμής ,αυτο που έχω να σου πώ είναι ότι πρέπει να πάς μέτα απο 1000 χλμ για μία ρύθμιση , με κλείστα τα μάτια βάλτο ,πρόσεχε εγκαταστάτη .Μετά τα 1000 καλό είναι να πάς μετα απο κανα εξάμηνο με χρόνο να δεις που βρίσκεσαι , αλλά πάντα με το συστημα που έχω βάλει και για τον εγκαταστάτη που έχω πάει .Ισως να μήν χρειάζεται βέβαια τόσος έλεγχώς !!??? 1210 χλμ 72€ αέριο σε ταξήδι με ταχυτητα από 120 χλμ μέχρι 160 χλμ .Αθηνα γιάννενα μέσω δομοκού τρίκαλα καποια χλμ που έκανε εκει και επιστροφή από Γιάννενα Αθήνα μέσω Ριό Αντιριου ..Για συστημα και εγκαταστατη εάν θέλεις .......................................
120ie87 (28-05-13), spyrosK (26-05-13), Vassilis ///M (26-05-13)