freddys (08-03-13)
Bazil Van Sinner (08-03-13), freddys (08-03-13)
@Bazil Van Sinner
Φίλε Bazil ως Σούρδος και εγώ δικαιούμαι να αποκαλώ τους συντοπίτες μου Σούρδους. Οι υπόλοιποι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μας λέτε έτσι.
Τώρα στην Πάτρα που ήμουν 5 χρόνια φοιτητής και είχαμε κατεβάσει και δικό μας Group το 1992 () με 110 άτομα, κατάλαβα ότι περνάς καλά μόνον εάν είσαι καρναβαλιστής ή γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις για να αποφύγεις το μεγάλο μπούγιο. Ακόμη και τα ΕΥΡΩ πρέπει να ξέρεις πού θα τα σπρώξεις...
Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος...
Bazil Van Sinner (08-03-13), freddys (08-03-13)
χαχαχαχ respect στη Κοζανη λοιπον!
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα μετα απο 21 χρονια παρα πολλα εχουν αλλαξει...
Βεβαια πιστευω πως τοτε('92) θα βγαζατε πιο σοβαρα γουστα απο τα σημερινα,αλλα παει αλλου το μοχαμπετι.
Κανεις δεν κανει λαθος,οπως λεει και ο λαος: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!
freddys (08-03-13)
Bερος Κοζανιτης.
Το καρναβαλι στην Κοζάνη ειναι φανταστικο,η Πατρα εννοειται οτι ειναι με γνωστους.Απλα δεν εχουμε διαμονη σιγουρη,οποτε διαλεξα Σπαρτη γιατι ξερω πως ειναι η πολη,ειναι ολα ευκολα,για εμενα εκει...Μονο την διαδρομη για Πατρα δεν ηξερα οποτε και αρχιζω να αναθεωρω για το που θα μεινω...
PANOS-E60 (08-03-13)
επειδη την εκανα πολλες φορες την διαδρομη Κοζανη Τριπολη θα σου πω τον ποιο συντομο, Κοζανη-σαρανταπορο-ελασσονα-αμπελωνα απο εκει θα βγεις εθνικη μετα καρφι για Θηβα και απο εκει θα βγεις ελευσινα-Κορινθο
freddys (09-03-13)
Λοιπον ως πατρινος που λογω καταγωγης εχω κανει το δρομολογιο πατρα-κολινδρος πιεριας μερικες εκατονταδες φορες η αποψη μου ειναι η εξης...
απο κολινδρο για πατρα ειναι ακριβως ιδιοι οι δρομοι σε αποσταση ειτε απο γιαννενα ειτε απο μπραλο... απο μπραλο ειναι πολυ πιο ευχαριστος με 2-2μιση ωρες γαματο στροφιλικι μεχρι πατρα... αλλα πιο ενεργοβορος (σε γαργαλαει να το πατησεις) και εχεις και κανα 30αρι διοδια...
απο κοζανη που εισαι εσυ προφανως σε συμφερει να ερθεις απο γιαννενα... βρες να μεινεις καπου στο μεσολογγι (μιση ωρα, η καμια ναυπακτο η τελος παντων καπου πολυ κοντα στην πατρα)... θα φας πολυ κουραση στην πατρα... οποτε η επιστροφη για σπαρτη θα ειναι και πολυ ζορικη και πολυ επικινδυνη...
αν και σαν πατρινος... σου προτεινω να πας σπαρτη και να κανεις μια εκδρομαρα σε μονεμβασια και μανη να γουσταρετε... αν τελος παντων θελετε να ερθετε πολυ προσοχη στα ποτα, και γενικα να μην πατε σε μεγαλο κλαμπ αλλα σε μικροτερα μαγαζια και φθηνοτερα και καλυτερη φαση ειναι...
εγω παντως θα ειμαι μαλλον στη ναουσα...
Bazil Van Sinner (09-03-13), freddys (09-03-13), ghost-rider (09-03-13)