Εγώ δεν ασχολούμαι, αλλά ο γιός που διάβασε το ποστ και τα σχόλια, μου είπε να βάλω το λινκ αυτό, https://gametipcenter.com/gran-turis...nlockable-cars
Δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι η όχι, αν το γνωρίζετρε ήδη η όχι.
Εγώ δεν ασχολούμαι, αλλά ο γιός που διάβασε το ποστ και τα σχόλια, μου είπε να βάλω το λινκ αυτό, https://gametipcenter.com/gran-turis...nlockable-cars
Δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι η όχι, αν το γνωρίζετρε ήδη η όχι.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Vasilis (06-01-11)
εγω εχω παιξει την πρωτη εβδομαδα που το πηρα και μετα καθολου μεχρι τις 18 δεκεμβρη...απο 18 δεκεβρη μεχρι 4 ιανουαριου ελειπα και ξεκινησα προχτες παλι...παιξε τα seasonal events δινουν τρελα xpnce kai credits.......αν ειδες σημερα βγηκανε καινουρια...ασε και γω λογω κοπελας δε μπορω να παιξω....
που θα βρουμε ημιφορτηγο και σχιστοματικο αμαξι πριν το 1980 για να παιξουμε στο Α spec???oeoeo
Τώρα πρόσφατα πήρα το Xbox360 μαζί με το Kinetic για τα παιδιά,αλλά τελικά κόλλησα εγώ,το Kinetic αλλη φάση(ευκαρία να χάσουμε και κανένα κιλό)πήρα και το Forza φοβερά γραφικά,τώρα θέλω να πάρω και το GT5,και απ'οτι βλέπω θα φάμε μεγάλο κόλλημα...
''One love three letters'' .....BMW
Uncharted 2 - σε δυο μερες εχω περασει 17 επιπεδα
Το τελειοτερο παιχνιδι μετα το tomb raider!
Το συνιστω.
Nick bmwlover (03-05-12)
Εισαι ενας τυπος που αναλαμβανει να κλεψει ενα αντικειμενο.
Στο δρομο ομως παιζει προδοσια απο γκομενα και βρισκεσαι στο Νεπαλ, στο Μπορνεο, στην Τουρκια ( και πηδας σε ταρατσες, καθαριζεις κοσμο με πολυβολα και μπαζουκας, πηδας σε τραινα, πας σε εμπολεμες ζωνες, σε πολεις κτλ και μαζευεις πληροφοριες και στοιχεια.
Ρωσοι μαφιοζοι, γερμανοι, της πτανας γινεται.
Εχει και φοβερη υποθεση να σε ξακουρασει αναμεσα στις περιπετειες.
Εχω παρατησει το gt5 και κοπανιεμαι με το uncharted.
Σου λεω φοβερο!
Ειναι λιγες μερες που πηρα και εγω το PS3,αφου καταφερα να ξεκολλησω απο ενα διαδικτυακο παιχνιδι που επαιζα 3 χρονια αποφασισα να ασχοληθω παλι με το αθλημα του gran tourismo.
Τα σπαει το μηχανημα,αν και δεν εχω γραψει πολλες ωρες λογω της μικρης οποτε εχω εστω και μιση ωρα ελευθερη παιζω το καταπληκτικο παιχνιδι με αυτα τα "παλιαμαξα".
Ακομα ειμαι επιπεδο 11 αλλα πιστευω οτι μεσα σε λιγες μερες θα ανεβω κι αλλο,το lupo το κερδιζεις απο καποιον αγωνα στους ερασιτεχνες,αν θυμαμαι καλα εμενα εκει μου το εδωσε.
Το ονομα μου ειναι το ιδιο με εδω οποτε θα σας κανω add,ξερει κανεις αν μπορουμε να ανταλλαξουμε αυτοκινητα;