Δοκιμαστε και τον 88.6
Δοκιμαστε και τον 88.6
Panos 316T (06-02-13)
Στην cdιερα μου εχω πολυ σκυλαδικο !!!
Οταν υπαρχει θεμα γενος θηλυκου 107.7 sunshine !!!
Panos 316T (06-02-13), steliosm46 (06-02-13)
Παντελίδη...
Panos 316T (06-02-13)
https://www.youtube.com/watch?v=zP_GcRlKamM
και το ουισκι κατω απ τον "τεμπελη"???
https://www.youtube.com/watch?v=lAQnAqxIIbo
αυτο ειναι....
Παολα.... τι ειναι ρε π@στη μου??αχχααχχαχαχαχααχ
πιτσα Ρομά....
δεν πιστευυω ο μικρος οταν μεγαλωσει να γινει τρομοκρατης.....
Στο Μ3 συνήθως επειδή έχει πολύ βαβούρα ακούμε τον ήχο του μοτέρ.
Πολύ σπάνια Γονίδη,Τερζή,Καρρά,Νικολάο κτλ
Panos 316T (06-02-13), Vassilis ///M (06-02-13)
δοκιμαστε και το 103.1
μουσικη ραδιοφωνου απο σταθμους που δεν μιλανε οι παραγωγοι γιατι τυς εχω βαρεθει,ολοι τα ιδια χαζα λενε και διακοπτουν και τα ωραια τραγουδια ειδικα στην εισαγωγη τους για να που ν οτι τους κατεβει(καιρο,κουτσομπολια ,φιλοσοφικες βλακειες κ.λπ.)
προτιμω να ακουω ραδιο απο το εμ-πι 3 γιατι στο ραδιο μαρεσει η εκπληξη του ποιο τραγουδι θα ειναι το επομενο...
Ptboul (08-02-13)
εμενα μαρεσουν τρομερα εκπομπες τυπου σκαι που μονο μιλανε
στο δικο μου παιζει πολυ sport-fm ... απο εκει και περα στην θηκη εχω πολλα ελληνικα απο γονιδη καρρα μελα στανιση μεχρι βασιλειου, βολανη, δημ. ραλλη, τσιτσοπουλο και cds απο clubs οπως ανακτορο, sms , σφαιρα , control ,πρεμιερα κτλ......... χαχα!!!!
ομως εχω και cds με ξενη μουσικη...απο queen ,maiden, acdc, motorhead μεχρι techno , dubstep κτλ.......
γενικα ακουω τα παντα...λιιιγο στα rnb εχω ενα προβλημα αλλα πολλες φορες ειμαι οκ!!
ευτυχως εμενα η δικια μου οποτε ειμαστε στο αμαξι στην αθηνα δεν μου μιλαει καθολου για την μουσικη και αν μου πει κατι τις λεω κατι π@π@τζες για πλακα του στυλ: ο νομος λεει οτι ο οδηγος πρεπει να αισθανεται καλα και ανετα μεσα στο αυτοκινητο και εγω τωρα θελω αυτη τη μουσικη για να ειμαι καλα και ανετα κτλ.....
αλλα αν ειμαστε σε ταξιδι εκει πεφτει πολυ γκρινια για την μουσικη και ακουμε μονο electro techno,,, rnb :S κτλ...
ψηφισα απ'ολα!
Panos 316T (01-03-13)