Πολύ καλύτερα απογευματάκι! Οπότε θα έχει καφέ και ίσως και λίγο φαγητό? Για να ξέρουμε να φάμε ή όχι πριν έρθουμε?!?
Πολύ καλύτερα απογευματάκι! Οπότε θα έχει καφέ και ίσως και λίγο φαγητό? Για να ξέρουμε να φάμε ή όχι πριν έρθουμε?!?
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Αν προλάβω και έχω γυρίσει Λάρισα, θα έρθω και εγώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
I_MNL (26-12-16)
Μαζευόμαστε σιγά-σιγά
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
BILL007 (26-12-16)
Μαζωξη λιγων αλλα με πολλυυυυυυυ κουβεντα με ενδιαφερον για ολα τα αυτοκινητιστικα (και οχι μονο) θεματα!!!
Τελικως εγω,ο Μιχαλης "μερμπεϊτ" και η Μαρινοελ καναμε εμφανιση!!!......τι να κανουμε,ισως μετα τις γιορτες να μπορεσουμε να κανουμε μια κανονικη μεγαλη συγκεντρωση.
Χαρηκα πολυ που τα ειπαμε,ειχαμε και καιρο να βρεθουμε,ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΑ γιατρε τα νεα οχηματα!!!!(Χ1 & 335i)και φυσικα ευχαριστουμε για τα κερασμενα καφεδακια!!!
BILL007 (28-12-16)
Χρονια πολλα και καλη χρονια!!!!!!Ποτε μαζευτικατε ρε παιδια και δεν πηρε χαμπαρι κανεις?Νομιζω οτι πρεπει να επαναληφθει ετσι ωστε να πεσουν και τηλεφωνα σε οσους δεν θα ενημερωθουν μεσω του site.
aristent (02-01-17), HLIAS - E36 (02-01-17)
...συνηθως κανουμε το κοπη το πιτα,χωρις πιτα.......
ακουω προτασεις.....
Τηλέφωνα παιδιά, δεν μπαίνουμε συχνά μερικοί...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
dafidack (02-01-17)
Οταν η παρεα ειναι καλη οπου και να πας ωραι θα ειναι...
αμα δε ριξετε προτασεις,θα αποφασισω και θα διαταξω εντελως "δημοκρατικα"!!!
ΥΣ1:.....η συναντηση που εγινε με την ευκαιρια της παρουσιας της Μαρινοελ,εγινε και τελειωσε,ας μην μεινουμε εκει.
ΥΣ2: ....ρεμαλια θα σας παρω και τηλεφωνο,κανονιστε να μην ερθετε!!!
ΥΣ3:....μεγαλη υποψηφιοτητα για συναντηση θετει η Ταβερνα "Παγωνη" στην Νεαπολη.......εννοητε οτι αλλες προτασεις θα αποριφθουν με συνοπτικες διαδικασιες.....
BILL007 (02-01-17), GEO316 (05-01-17), HLIAS - E36 (02-01-17)
Όχι Παρασκευή γιατί έχω υπηρεσία... Θέλουμε το Σάββατο? Για πότε προτείνετε?
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!