Στο PayPal έχω χρεωστική Πειραιώς, γινεται μετα στη πληρωμή να το κανω με πιστωτική Πειραιώς;
Στο PayPal έχω χρεωστική Πειραιώς, γινεται μετα στη πληρωμή να το κανω με πιστωτική Πειραιώς;
ΧΙΟΣ-CHIOS
zaharias (04-09-15)
Έχω prepaid πειραιώς συνδεδεμένη με το paypal. Εχθές έκανα request από το paypal στο άλλο μου mail. Άνοιξα το request και στην πληρωμή του έβαλα να πληρώσω με κάρτα. Στα στοιχεία που ζητούσε έβαλα κανονικά τα στοιχεία της prepaid (την οποία την έχω ήδη συνδεδεμένη με το λογαριασμό μου paypal). Η χρέωση έγινε κανονικά, το ποσό εμφανίστηκε στο balance του paypal, μειωμένο βέβαια λόγω της προμήθειας του paypal, και έκανα τις αγορές μου από ebay.
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
A8hnaios (06-09-15), ghost-rider (14-09-15), Snoo (05-09-15), zaharias (05-09-15), Χρίστος (06-09-15)
Ρε παιδιά κάπου διάβασα οτι το PayPal άρχισε να δέχεται κάρτες ελληνικές απλα οτι έχουν περιορισμό τα 500ε τον μήνα.σημερα προσπάθησα να αγοράσω κατι αλλα οταν πήγα να πληρώσω μου έβγαλε οτι δεν γίνεται μ αυτη την κάρτα και να προσθέσω άλλη κάρτα.το δοκίμασε κανένας ξέρετε τπτ;
Το χω ακουσει κ γω αυτο εδω και 2 βδομαδες.....
Στη τραπεζα που ρωτησα δεν ηξεραν κατι....
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Σήμερα πλήρωσα κανονικά μέσω paypal (χωρίς το κόλπο του money request), με τον κλασικό ορθόδοξο τρόπο, τη συνδρομή μου στο BMW Car. Οπότε, κάντε τις αγορές σας ελεύθερα, προφανώς το "πλαίσιο" χαλάρωσε....
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
EVERGET (15-09-15)
Μόλις έκανα αγορά από ebay, πληρωμή από paypal όλα κανονικά, με το παραδοσιακό τρόπο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
Konstantinos E60 (15-09-15), vagmag (15-09-15), Vassilis ///M (15-09-15)
Και το ebay ανοιχτό είναι μέσω paypal...
Detailing Madness
Με ποιας τραπεζας καρτες βρε παιδια ? Εγω παντως με καρτες της εθνικης δεν μπορεσα να κανω αγορα ...
bbs rules ....