Εγώ Νικολιό μου το χάριζα επί 2 χρόνια και δεν είδα ενδαιφέρον.
Εγώ Νικολιό μου το χάριζα επί 2 χρόνια και δεν είδα ενδαιφέρον.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
2λιτρο με μεγαλη καταναλωση ειναι. μαυρο προβατο δηλαδη για μεταχειρισμενο, δεδομενης της εποχης.
δεν υπαρχει εμπορικοτητα σε τετοια μοντελα. Μονο τυχη υπαρχει οταν καταφερεις να τα δωσεις.
Ptboul (16-12-14)
Θα το κρατήσω για τον μικρό όταν θα έχει γίνει περιζήτητο σε 85 χρόνια.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Δυστυχώς τα δίλιτρα έχουν ξεφτυλιστεί... αν βρεις να το δώσεις με 10 κάνε το σταυρό σου. Εμένα πάντως μου φαίνεται πως γενικά τα bmw σε σχέση κυρίως με τα merc και δευτερευόντως με τα audi έχουν μεγαλύτερη απαξίωση, κάνω λάθος;
Αφου θεωρει το Ελληνικο κρατος αυτους που εχουν μερσεντες Ε200 1,8 των 50000 ευρω φτωχους με μολις 300 ευρω τελη ενω εμας με το 520 με 660 τελη και 440 φορο πολυτελειας πλουσιους, λογικο ειναι να μην απαξιωνονται ευκολα.
Παιδιά, εντελώς φιλικά το λέω:
Αντισταθείτε και μην ξεφτιλίζετε τα αυτοκίνητά σας.
Αν δεν την παλεύετε με τα τέλη, καταθέστε πινακίδες.
Η 3αρα και ειδικά η σειρά Ε90 (ανεξαρτήτως έκδοσης) είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Μάλιστα, επειδή για δικούς μου λόγους, έχω βάλει και το δικό μου αυτοκίνητο αγγελία στο car.gr, καταλήγω στο ότι όλοι θέλουν να πάρουν BMW τσάμπα.
Επειδή μπορούν να διακρίνουν το καλό και το ιδιαίτερο, δεν ασχολούνται καν με τα αυτοκίνητα της σειράς, αλλά σε παίρνουν τηλέφωνο και σε διαπραγματεύονται, επικαλούμενοι τις τιμές που πουλάει το κάθε "χάρχαλο" ο κάθε πικραμένος.
Δεν είναι έτσι, φίλε. Αν θες το καλό, θα το πληρώσεις.Δεν είναι όλα ίσια και όμοια.Μερικοί τα έχουμε χρυσοπληρωμένα, σε εξοπλισμό, αξεσουάρ, περιποίηση, συντήρηση κλπ. Είναι κρίμα να τα σκοτώνουμε.
Σίγουρα, εάν θέλει κάποιος να πουλήσει πρέπει να πέσει, αλλά υπάρχουν και όρια...
Φιλικά πάντα.
το θεμα με τα δυλιτρα πιστευω οτι ειναι "το οριο της ζυγαριας" γι αυτο ειναι αντιεμπορικα . δηλαδη ο αποφασισμενος που θελει και μπορει να εκμεταλευτει την κριση θα φυγεο στα μεγαλα κυβικα , δεν θα ασχοληθει καν με διλυτρο , αυτος που πραγματικα το θελει το διλυτρο θα συμβιβαστει με κατι μικροτερο 316 μπακ ας πουμε . και μην ξεχνατε οτι οι 2 τελευταιοι μηνες του χρονου ειναι οι πιο αντιεμπορικοι για αγορα αυτοκινητου μιας και τρεχει και το σημα .
Προσωπικά, το ανατινάζω, αλλά τσάμπα δεν το δίνω, φτάσαμε να πουλιούνται τα Ε90 λιγότερο από τα Octavia. Θα το ευχαριστηθώ όσο με παίρνει, το κλείνω και σε γκαράζ και παίρνω ότι μπορώ για να κάνω τη δουλειά μου, αλλά όχι να το δώσω πχ 7χιλ. Κάλλιο μιας ώρας ελεύθερη κωλιά παρά σαράντα χρόνια στρίψιμο με κουβά...
A8hnaios (16-12-14), bill_m3 (16-12-14), chrisgiapz3 (16-12-14), DENNIS E46 CABRIO (16-12-14), georggge46 (16-12-14), isou (16-12-14), Lefterisk (16-12-14), Leonidas_E39 (16-12-14), Ptboul (16-12-14), scania124 (16-12-14), wheelman (16-12-14), Ε91 (16-12-14)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!