Αφήνει πολύ ωραίο γυάλισμα μετά
Sent from my Microsoft Lumia
Αφήνει πολύ ωραίο γυάλισμα μετά
Sent from my Microsoft Lumia
BILL007 (30-10-15)
Υπάρχει πουθενά το BMW Leather Care στην θεσσαλονικη ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γνώμη μου να δοκιμάσεις προιόντα της Zaino & της Gliptone για τα δέρματά σου.
Ρίξε μια ματιά στον Αντρέα Dazzle, αλλιώς πήγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο και παρήγγειλε αυτό που θες
Detailing Madness
Πήρα chemical guys leather contitioner και το cleaner
Δεν μπορω να πω ότι ξετρελάθηκα με την καθαριότητα που με έκανε το cleaner..
Εάν έχετε να προτείνεται κάτι αλλο είμαι όλος αυτιά
Swissvax δεν βρήκα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HarrisBMW : 06-05-16 στις 19:36
HarrisBMW (08-05-16)
λοιπον δεν ξερω αν ηταν σε αυτο το thread αλλα το εχω ξαναγραψει .mr leather. δες το στο νετ και θα καταλαβεις.ωραιο και οικονομικο προιον.αφηνει ωραια γιαλαδα και πραγματικα προστατευει το δερμα.κρατησα δερματινη σε καλη κατασταση για 12 χρονια .το ζετακι μου επισης το διατηρω με αυτο.
αν το παρεις θα σου πω και ενα τρικακι .
να τονισω οτι το autoglim ειναι αριστο προιον αλλα τσουζει λιγο η τιμη σε σχεση με αυτο που γραφω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LEONIDASKAL : 08-05-16 στις 19:53
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
αυτα τα αγοραζεις απο αντιπροσωπεια μονο.αλλα πουθενα δεν θα βρεις τα προιοντα της μαμας.γιατι εδω και 2 χρονια περιπου δεν εχουν παρει αδεια και δεν προκειται, απο το χημειο του κρατους.αυτη ειναι η πεισημη απανταση της μαμας για ολα τα προιοντα περιποιησης που εχουν σταματησει να πωλουνται ελλαδα.ομως να ξερεις οτι τα περισοτερα ηταν απο σοναξ και ελαχιστα απο αλλες.
+1 για + Zaino.πιο χρηστικα και απο το Gliptone.
chemical guys δεν ειναι καμμια φοβερη εταιρεια να κανει διαφορα εννοω.πολυδιαφημισμενα ειναι.Swissvax εκει που λεει ο στεφ πιο πανω.
για μενα ειναι απο τα καλυτερα.παροτι αυτη η εταιρεια θεωρειται οτι ειναι λιγο πιο κατω απο τις ανω εχει καποια προιοντα που ειναι πολυ καλα και ποιοτικα.οπως και το σαμπουαν πιο πανω ,οπως και το υγρο κερι απωθητικο νερου στο πλυσιμο που ειναι σουπερ https://www.autoglym.com/rapid-aqua-wax-complete-kit το δοκιμασα εκτενως .μετα απο 2 μηνες και αρκετες βροχες ακομα εχει διαρκεια.
Και εγω χρησιμοποιω την spr της autoglym ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σχεση ποιοτητας-τιμης, προσφερει ωραιο γυαλισμα για καποιον που θελει απλα να καλυψει τις ατελειες. Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για την Menzerna 400. Την εχει δοκιμασει κανεις? Προσφερει 8/10 cut και ταυτοχρονα 8/10 shine, διαβασα πολυ θετικα σχολια για αυτην την αλοιφη και την εχω παραγγειλει.
quattro ist fur sissies
BILL007 (03-12-16)
SRP εννοείς!
Με το χέρι δουλεύεις ή με αλοιφαδόρο;
Detailing Madness