Φίλε μου όπως δεν πήρε κόκκινη ο ομαρ με αρσεναλ έτσι δεν έπρεπε να βγει και εδώ. Δεν υπάρχει πρόθεση ξέρει ότι είναι εκτός περιοχής
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Φίλε μου όπως δεν πήρε κόκκινη ο ομαρ με αρσεναλ έτσι δεν έπρεπε να βγει και εδώ. Δεν υπάρχει πρόθεση ξέρει ότι είναι εκτός περιοχής
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
asto min to syzitame pali , synithos einai penalty, simera kokkini maimou ston kalytero paixti tou antipalou kai meta penalty pali ,
kathe sk ta idia tha leme.
kaloforetos kai o panaitolikos loipon
live free and drive hard
Σε πολλά λάθη υπέπεσε ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό, Ιωάννης Παπαδόπουλος που αφορούν τόσο τον πειθαρχικό του έλεγχο, όσο και τις υποδείξεις του, όπως έκρινε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «KICK OFF».
Σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας, στη φάση που ο Τσόρι Ντομίνγκες δέχεται την κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι, έπρεπε να δει και δεύτερη κίτρινη, καθώς ο παίκτης του Ολυμπιακού προσπαθεί να κατεβάσει το χέρι του διαιτητή, Παπαδόπουλου.
Αφου ολοι γινατε καθηγητες διαιτησιας και τα λετε τοσο ωραια, ας μας πειτε και για τα διαιτητικα λαθη στο ματς Πανιωνιος Αεκ. Εκει ντε που εβγαλε ολοκληρη ανακοινωση η Αεκ για τη σφαγη.
Γελανε και τα κτελ Ροδοπης.
Επιλεκτικη και μονοπλευρη η ασχολια σας.
Υγ. Και για τους διαιτητολογους που μας εμαθαν νεους κανονισμους, εγω προτεινω να πανε να γινουν εκεινοι διαιτητες μιας και φαινονται αμεροληπτοι και εχουν αετησιο ματι.
Αντε γεια γατακια.
Καλη χρονια, πρωταθλημα για παντα στον Πειραια!
Χρίστος (23-12-15)
Tι ασχολεισαι με ομαδα Γ' κατηγοριας?
Αφου ετσι σε μαθανε να χαιρεσαι με την υπερομαδα σου μεινε στην νιρβανα και παντα πρωτος ....
Τουλαχιστον σας ξεφευγει και το παραδεχεστε οτι θελετε να κερδιζετε με καθε τροπο...
Ξερεις τωρα εχουμε κατσει σε καναπε καφετεριας μπροστα στην tv και περιμενουμε να μαθουμε ποιον θα γλεντησετε παλι στην Ευρωπη
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ενας απλος λογος που μερικες ομαδες διαφερουν ,δεν ειναι απλως ποδοσφαιρικες εταιρειες ...
Οσο για τον κυριο Εβαλντ Λινεν σιγουρα οπου περασε και απο Ελληνικες ομαδες παντα ηταν υποδειγμα ανθρωπου και προπονητη..
https://www.newsit.gr/athlitika/O-Li...aporoys/460031
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ρε γμτ μου και τον Απόλλωνα με γκόλ 1 μέτρο οφσάιντ στο 85?
Πάλι ρε στιγμιαίο λάθος διαιτησίας, αλλά υπέρ του Γρύλου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 16-12-15 στις 21:49
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
DIMITr|S (17-12-15), doctore (17-12-15), katsaraios (17-12-15)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue