Μέσα και εγώ
-> πρέπει να γράψουμε και σε άλλα αυτοκινητιστικά φόρα (και όχι μόνο για BMW)-> η φωνή μας πρέπει να ενωθεί
ναι
οχι
Μέσα και εγώ
-> πρέπει να γράψουμε και σε άλλα αυτοκινητιστικά φόρα (και όχι μόνο για BMW)-> η φωνή μας πρέπει να ενωθεί
120ie87 (29-06-11)
Κατι πρεπει να κανουμε παιδια....οσο βλεπουν οτι πληρωνουμε αυτους τους φορους μαιμου που λενε αυτοι ....θα βαζουν να πληρωσουμε κιαλους κιαλους κιαλους κιαλους.........
Πρεπει να κανουμε κατι δραστικο!!!!
εγώ την απόφαση μου την έχω πάρει...θα προσαρμοστώ με ότι βγάλουν. κατάθεση πινακίδων,
και ότι άλλο μου επιτρέπει ο νόμος να κάνω, για να μην τους κάτσω...απο παλαιότερες προσωπικές
εμπειρίες με το δημόσιο, πάς να βρείς το δίκιο σου, και βρίσκεις παραπάνω τον μπελά σου...
το ξέρω ότι είναι απαράδεκτο και άδικο, ξέρω πως πρέπει να σκύψω το κεφάλι και δεν μου αρέσει
καθόλου, αλλά τι να κάνω...κοινός, θέλω να είμαι πολύ low profile απο'δω και πέρα...
sympether with chiefτης
Καλά, μη βαράτε!
Θωμα το κακο ειναι οτι θα τα πληρωσεις θες δεν θες . . .
Ειτε μετα ενα μηνα ειτε οσο θελησεις εσυ . . .
Δυστηχως δεν αλλαζει κατι. . .
Και περυσι καταθεσαν πινακιδες αρκετα παιδια και δεν αλλαξε κατι ουτε τους χαλασε κατι . . .
Οπως ειπες και εσυ δεν βγαινει καμια μα καμια ακρη με τους μπουφους δυστηχως!!!!
Εδω ολη η Ελλαδα ειναι εξαγριωμενη και παλι κανουν τα δικα τους . . .
Αν δεν τους διωξουμε θα καθομαστε σε οτι τους κατεβασει το κεφαλι . . .
Αρη εγω δεχομαι να πληρωσω για το καλο της πατριδας.
Αυτα που δεν δεχομαι ειναι:
- Να πληρωνω αργοσχολους και τεμπεληδες που εχουν κατακλεισει (κυριως) τις ελιτ θεσεις του δημοσιου τομεα, όπως κομματικα στελεχη που το μονο τους προσον ειναι η κομματικη τους ιδιοτητα (τους θυμαμαι πολυ καλα τι μηδενικα ηταν απο το λυκειο και ως φοιτητες...). Συμπεριλαμβανονται βουλευτες και υπουργοι.
- Να πληρωνω το μεριδιο απο τους φοροφυγαδες που θελουν να ζουν ιδια (?) και καλυτερη ζωη απο μας που τα δηλωνουμε ολα τα εσοδα μας (ισως το μονο σημειο που συμφωνω στον εφαρμοστικο ειναι η αυξηση των αντικειμενικων - που και αυτη ομως εγινε με λαθος τροπο...)
Δηλαδη παλι θα κατσουμε με σταυρομενα τα χερια???????
Ας βοηθησουν και αυτοι που ειναι απλα στο φορουμ οικονιμικα και μην βγαζουν την ουρα τους απ'εξω........και λεγοντας να βοηθησουν εννοω με καποια μαζικο τροπο κινητοποιησης η οτιδηποτε κατι τελ/ντων
Εμεις οι μικρομεσαιοι ειμαστε στο οριο τωρα......
Kostas_1 (29-06-11)