ψάχνοντας για λυση στο πρόβλημα που ανεφερα πιο πανω βρηκα αυτό το προιον Back to Black Trim and Plastic Restorer για το οποιο εχω διαβασει και στο παρελθον καλες κριτικές. εχουμε μηπως καποια αποψη για το συγκεκριμενο?
BILL007 (02-07-15)
Παρά πολυ καλο το mothers back to black.
Το χρησιμοποιήσαμε σε άβαφα πλαστικά σε ενα σκούτερ sym τα οποία φημίζονται για τα ξεβαματα τους μετα απο καιρο έκθεσης στον ήλιο.
Καλο πλύσιμο, στέγνωμα και πέρασμα σχολαστικό.
Το περάσαμε 2 φορες η αλήθεια ειναι γτ τη πρώτη δε το πρόσεξε κ ηταν βιαστικός.
Το αποτελέσμα ηταν τρομερό.
Στο BMW που εχει πιο ποιοτικά τριμ πιστευω θα κανει ακομα καλύτερη δουλεια.
BILL007 (03-07-15)
Το πήρατε απο εδω Ελλάδα Χρήστο η απ έξω;
Τι προτεινεται για τα λαστιχα της ηλιοροφης?Για προστασια απο νερο....
Τι προτείνετε παιδιά για να βγαίνουν τα κουνουπάκια πιο εύκολα στο πλύσιμο?υπάρχει κάποιο καλό προιόν?
Τώρα που έχουν παγώσει οι αγορές από εξωτερικό λόγω Capital Control τι κάνουμε παιδιά για τις αγορές μας?? Θέλω καλό Foam Launcher για το πλυστικό (Karcher K3), σφουγγάρι lambskin, γυαλιστικό για τα ελαστικά και καναδυο πραγματάκια ακόμα..
μονο με φιλο απο εξωτερικο να στα παρει....
Οι αγορες ανοιξαν μεσω τραπεζων αλλα ειναι αν θυμαμαι καλα 300.000 ευρω καθε μερα(αναλογα τη τραπεζα). Ακουγονται πολλα αλλα αρκετοι επαγγελματιες κανουν τις μεγαλες συναλαγες τους με την αλλαγη της μερας και συμπληρωνεται το ποσο τσακ μπαμ....
Οστοσο για το paypal ακομα δεν εχω διαβασει κατι.
Υ.Γ: αφροποιητη εφαγα το κοσμο να βρω εδω και δε βρηκα, οποτε θελω και γω για το nilfisk μου εναν.Αν εχεις βρει της προκοπης κ σε καλη τιμη, να το δουμε!!