[QUOTE=Stamatis;344478]Νεες κατηγορίες, διαφορετικές εξετάσεις κτλ κτλ κτλ[/
Γνωρίζουμε κάτι ποιο συγκεκριμένο?
[QUOTE=Stamatis;344478]Νεες κατηγορίες, διαφορετικές εξετάσεις κτλ κτλ κτλ[/
Γνωρίζουμε κάτι ποιο συγκεκριμένο?
πηγαινε σε ενα Colori και δοκιμασε μπουφαν και κρανος .εχει πολλα σχεδια σε ρουχα και εξοπλισμο.θα σου κανουν και καλλη τιμη.αντε να μην φευγουν τα λεφτα σε ξενες χωρες ....
Ε36 mpack
Ptboul (11-12-12)
Και θα ρωτούσα αν συνεχίσει να ισχύει το. Β για τα τρικυκλα και τα ATV.
Ευχαριστώ Σταμάτη.
Είδα τα jacket της Colori, δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Λίγο τα Daytona & Bowie, αλλά και πάλι όχι όσο της Revit ή της Dainese.
Σε κράνη προσπαθώ να διαλέξω ανάμεσα στα X-Lite X-603, Shark RSR2 V Indy, Bell M4R και Caberg V2X Carbon.
Βέβαια θα ήθελα το M4R Carbon, αλλά ανεβαίνουμε αρκετά μετά..
Το κράνος πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμο.
σκέψου τι έχεις να τραβήξεις το καλοκαίρι με ένα μαύρο.
nikos1400 (11-12-12)
Σταμάτη το κακό είναι ότι δεν μου πολυαρέσουν τα ανοιχτόχρωμα.
Με αυτό θα υποφέρουμε λες?
Aπό αυτά που ανέφερα μου αρέσει και το Caberg V2X σε λευκό/carbon..
φιλε μου αν μπορεις δωσε κατι παραπανω κ παρε σε κρανος arai .! Σε μπουφαν σκεψου κ το 4 εποχων γιατι εγω εχω το dainese gt 500 dry,cordura ειναι πολυ καλο αλλα το καλοκαιρι ειχα θεμα..οποτε το καλοκαιρι θα παω σε καθαρα καλοκαιρινο.επισης καλο ειναι πισω προστασια πλατης να εχεις τον λεγομενο 'κροκοδειλο' κ οχι foam μαξιλαρακι.εγω σε καρανος εχω το arai viper gt k ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Σκεψου οτι μια διαφορα χρηματων 100-200 ευρω σε βαθος πενταετιας κ συνδυασμου με ασφαλεια δεν ειναι μεγαλη διαφορα..σε κρανος προσπαθησε να αποφυγεις το ματ αν κινησε σε κεντρο πολεων λογω ζεστης καλοκαιριου
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
BabisStinson (11-12-12)
Αν πάρεις σκουρο χρώμα κοίτα τουλάχιστον να έχει βερκίνι απο πάνω του.
Ειχα πάρει ένα ματ και το άφησα στον ήλιο μαζί με ενα ασημί (στο μπαλκόνι).
10 βαθμούς διαφορά είχε το ένα με το άλλο εξωτερικά και 7 εσωτερικά.
Σκέψου τώρα να πέσεις σε κίνηση, και να φοράς μαύρο κράνος με 40 βαθμούς θερμοκρασία.
Πως κάνουν οι τηγανητές πατάτες στα γκουντις? τσρερρραρρρρρρρρ
ετσι θα κάνει το κεφάλι σου.
aristent (11-12-12), BabisStinson (11-12-12), chrisgiapz3 (11-12-12), Ptboul (11-12-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM