η Ε89 μακράν. Είναι το όνειρο που θέλω να ζήσω.
η Ε89 μακράν. Είναι το όνειρο που θέλω να ζήσω.
S8N (26-05-12)
[QUOTE=Nickolas_s2k;277939]Βασικα στο πολλ θα πρεπε να ξεκαθαριζεται για ποιο ζ3 μιλαμε για ποιο ζ4 κλπ..δεν ειναι δυνατον να μπαινουν ολα στο ιδιο τσουβαλι..
Έχεις δίκιο Νικόλα.Δεν ειναι όλα το ίδιο αλλά φοβήθηκα μήπως γίνει κάποιο μπέρδεμα και το έβαλα κάπως γενικά ανεξαρτήτων κυβικών.Το έκανα σαν μοντέλα γενικότερα.
///M-POWER
Στη τελικη ολοι θελουμε ενα Μ και οι περισσοτεροι προτιμουν ατμοσφαιρικα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 24-05-12 στις 23:49 Αιτία: φωτο
dark knight (08-06-12)
Το Ζ4 Μ Ε85 ειναι ξεχωριστο σε σχεση με τα αλλα Ζ της ψηφοφοριας.Και μονο που ειναι Μ κανει την διαφορα.Παντως ολα τα Ζ εχουν ιδιαιτερο σχεδιασμο που τους χαριζει μια διαχρονικοτητα στην ομορφια στο περασμα του χρονου...
Z3 2.2 έχω οδηγήσει,με Ζ3 Μ roadster έχω πάει βόλτα, Ζ4 2.5Si οδηγώ συνέχεια (χαχα), όπως και 3.0 Si & 3.0i έχω οδηγήσει, Ζ4 Μ coupe επίσης όπως και Ζ4 35i DCT...
Ένα έχω να πω: μπορεί το Ζ4 35i να είναι πολύ γρήγορο, αλλά την αίσθηση της σπορ κατασκευεής στην δίνει το Ζ4 Μ (πολύ κοντά και το Ζ3 Μ απλά το Ε85 είναι πιο ολοκληρωμένο)
Ότι και να πω είναι λίγο για αυτό το αμάξι, το οποίο πραγματικά είναι η μέρα με την νύχτα με τα υπόλοιπα Ε85 της σειράς..
Το πάτημα, το κιβώτιο, η αίσθηση είναι από άλλον πλανήτη
Το μοτέρ έχει μαγικό κροταλίστικο ήχο και έχει ένα θεικό μπλοκέ το οποίο πραγματικά μεταμορφώνει το αυτοκίνητο!
Detailing Madness
pilot (26-05-12)
πωω το Ζ4Μ με την CH είναι ΚΤΗΝΟΣ!! Άνετα ανταλλάζω το Μ3 για ένα τέτοιο!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Το ονειρο μου μια μερα ειναι να παρω ενα τετοιο,με αυτον τον κινητηρα, να το εχω σε εντελως εργοστασιακη μορφη,μονο για βολτες απογευματινες σε επαρχιακους δρομους εχοντας την οροφη ανοιχτη...Δεν πιστευω να υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση...
P.S. Δημητρη (Ζ3 2.2) ξυνω πληγες ε?
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1343290/
Εδώ είσαι αλλά δεν με τρελλαίνει το εσωτερικό του έτσι όπως το χει κάνει....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2441789/
Επίσης προτιμώ την ζάντα του CSL στο Ζ4 Μ...
Detailing Madness
PANOS-E60 (26-05-12)