30 Σεπτεμβρη εννοω....
30 Σεπτεμβρη εννοω....
Μη τα συζητας αδερφε...
ενταξει ρε Στεφανε προκειμενου να μην ερθω μαζι σου θα αλλαξεις αλλες 100 ημερομηνιες!!!! χαχαχαχαχα πλακα κανω!!!! να πω την αληθεια ψηνομαι και γω για μια βολτα στην αθηνα που εχω να παω απο τοτε που ημουν φανταρος και να δω και μερικους φιλους εκει!!καποια στιγμη ελπιζω επιτελους να τα καταφερω!!!!
λοιπον τσακιρακο μην ακους κανενα.Εμενα θα ακουε που ειμαι χωριατης απο τη θεσσαλονικη.
President ειναι οτι πρεπει ειναι κοντα στη πανορμου-λουιζι ριανκουρ 17ν......θα τη περασεις φινα θα βρεις και παρκινγκ.
τσακωνεις και το μετρο απο εκει.
ψυρρη μη πας ουτε για αστειο.
κι αν εισαι bon viveur προτινω king george που δεν ειναι και πολυ ακριβο.Σε αυτη τη περιπτωση μη παρεις σουιτα νομιζω ειναι υπερβολη.
Χμ, μια δοκιμασμένη κ εξαιρετική λύση είναι αυτή https://www.phidias.gr/EL/index.php
Τηλεφωνικά, πιστεύω ότι θα γίνουν καλύτερες τιμές. Δε θα αρέσει στο αμάξι σου καθόλου αλλά θα αρέσει στην κοπέλα κ σε εσένα όμως, μιας κ θα έχετε θέα τον πεζόδρομο, το πάρκο κ την Ακρόπολη. Μια ανάσα από τον ηλεκτρικό, μισό βήμα από το Μοναστηράκι, κ μέσα στο Θησείο. Από το Σύνταγμα; 20' - 25' με τα πόδια.
Το αμάξι θα το παρκάρεις κάπου, θα το κουκουλώσεις κ δε θα το μετακινήσεις.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
χαχαχα!!! τι να σε πω ρε Πανο! εγω το καλοκαιρι δε πηγα διακοπες,ουτε καν σε παραλια...οποτε θελω να φυγω λιγο απο Ξανθη.
Μη τα συζητας αδερφε...
Tsakirakos (23-09-10)
σημερα παρηγγειλα και GPS οποτε θα ειμαι αρχοντας!
MLS 3855. ας δουμε τι λεει....
Μη τα συζητας αδερφε...