Ουτε μια. Με τοσο κρυο, ουτε καν το σκεφτηκαμε.
Ουτε μια. Με τοσο κρυο, ουτε καν το σκεφτηκαμε.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
ευτυχως που δεν ηρθα δηλαδη....θα μας αφηνε νηστικους!!!!!!!!!!!!!
μπραβο σας παιδια........ειμαι σιγουρος οτι περασατε καλα.....
ευτυχως που δεν ηρθα γιατι πλεον ειμαι και εγω αρρωστος........
τα λεμε την επομενη φορα!!!!!!!!
aristent (17-01-12)
Δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης αφού δεν πήγαμε για την "Βασιλόπιτα", αλλά για την καλή παρέα...
Εννοείται την επόμενη φορά θα είμαστε μέσα και ας βγαίνουν οι καπνιστές έξω στο κρύο...
aristent (17-01-12)
aristent (18-01-12)
aristent (18-01-12), Nick bmwlover (18-01-12), PANOS-E60 (18-01-12)
alexm (18-01-12), aristent (18-01-12), bill_m3 (18-01-12), Nick bmwlover (18-01-12)
aristent (18-01-12), bill_m3 (18-01-12), Nick bmwlover (18-01-12)
τι να κανω???...αφου καθε μερα που πηγαινα για ψωμι τις εβλεπα εκει!!!!....οταν του ειπα χθες θελω αυτη,μου λεει ειναι παραγγελια,ε δεν πειραζει δωσε μου την αλλη,....ολες ειναι παραγγελια!!!...αμα θελεις σου φτιαχνω μια σπεσιαλ αυριο!!!....οποτε κατεληξα καπως ετσι:
θα πω στην μανα μου να μας φτιαξει μια πρασοπιτα με εφτα φυλλα!!!
... αν και να πω την αμαρτια μου,ελεγα οτι στη συναντηση θα ειμασταν 2-3 ατομα, αφου ολοι ειχαν θεσει την αβεβαιοτητα της συμμετοχης τους,οποτε θα με "ξαλαφρωνε καπως η γκαφα μου".....αλλα τελικα ηρθαν οι περισσοτεροι!!!!.....δεν πειρααααααζει!!! την αλλη φορα θα τους εχω και σως να γλιστραει!!!
alexm (18-01-12), Nick bmwlover (18-01-12), S8N (18-01-12)
Ακου Αλεξη πως εχουν τα πραγματα...Στη Λαρισα αυτες τις μερες ειχε αρκετο κρυο...Ο Αρης ειχε κλεισει μια καλη δουλεια... ειχε σκαρφαλωσει πανω στα μπαλκονια μιας 26οροφης πολυκατοικιας για να βαλει ολες τις τεντες κ σερφαρε ταυτοχρονα στο φορουμ,μια βασιλοπιτα μια τεντα,μια βασιλοπιτα,μια τεντα,"ξεχαστηκε" με το φορουμ και την πιτα κρεμασμενος στις τεντες για ωρες με αποτελεσμα να παγωσει ο εγκεφαλος του απο το κρυο κ να μην λειτουργει σωστα,ειχε παραισθησεις,ο εγκεφαλος του ειχε συνδυασει την βασιλοπιτα με την τεντα κ το ζαχαροπλαστειο με την πολυκατοικια,κ σκεφτοταν μονο αυτα!!!Τι εννοω,σκεφτοταν βασιλοπιτα αλλα εβλεπε τεντα,εβλεπε τεντα αλλα σκεφτοταν βασιλοπιτα με αποτελεσμα να πηγαινει στην ιδια πολυκατοικια(ζαχαροπλαστε ο) κ να βλεπει πολλες βασιλοπιτες(τεντες)...Το καλο ειναι οτι χθες το ξεπερασε,επανηλθε!!!
Ποιο ειναι ομως το συμπερασμα???Η πολλη δουλεια...αφηνει τον Αρη χωρις βασιλοπιτα
Ι donut understeer...