Φρενα εχω μπροστα Brembo GT kit με 355x32. Ισως καποια στιγμη να αναβαθμισω τα πισω με τετραπιστονες δαγκανες (αφου η δισκοπλακα 328mm πισω κρινεται επαρκης) για να ισσοροπησω λιγο το brake bias που τωρα ειναι λιγο off αφου το αμαξι φρεναρει αρκετα περισσοτερο με τους μπροστα.
Η επομενη βελτιωση μου, ειναι το δισκο-πλατω που αν και σχετικα καινουργιο, αφου αλλαχτηκε πριν 10000χλμ δεν μπορει να διαχειριστει την παραπανω δυναμη. Ειναι ΟΚ μεχρι 400 αλογα αλλα μεχρι εκει. Εχει ηδη αρχισει να δειχνει την αδυναμια του στα παραπανω κιλα ροπης οποτε πρεπει να αντικατασταθει σε συντομο χρονικο διαστημα. Βεβαια το SMG σε περιοριζει αρκετα αλλα κατι εχει βρεθει, οπως εχω αναφερει και στο αλλο το τοπικ που εχει ανοιξει ο Μανος.
Μετα απο αυτο θα εχει ολοκληρωθει σαν project.....για την ωρα. Και λεω για την ωρα, γιατι κανω και κατι περιεργες σκεψεις να βαλω πιστονια-μπιελες ωστε να ριξω την συμπιεση και να βαλω τον κομπρεσσορα να δουλεψει σε κανονικες πιεσεις μιας και που τωρα ψιλοκοιμαται στα 8-9 psi Βεβαια επειδη ειμαι ακομα φρεσκος απο το ξηλωμα της τσεπης μου, δεν θα επειχειρησω κατι τετοιο συντομα.